onsdag 3 februari 2010

Måtte bilen köldstrejka imorgon

...
Hasse har idag blåst både mig och Gurra å det grövsta.

Han ringde mig tidigare idag och frågade ifall jag hade lust att följa med till Vemdalen imorgon för att skotta av all snö från hans stug-tak. När jag lät tveksam sa han att Gurra också följer med. Jag lovade att följa med på villkoret att Gurra oxå gör det. Något han bedyrade.

För en stund sedan ringde han och berättade att det blir avfärd redan 08:30 imorgon bitti. Bara för att vara säker ringde jag till Gurra och tänkte höra hur i hela hakefjorden det kunde vara möjligt att han lovat någonting så uppåt väggarna vansinnigt.

Då kom det fram. Gurra hade sagt samma sak som mig, dvs att han följer med ifall jag gör det, och sedan iskallt räknat med att jag aldrig skulle kunna lova något så dumt. Karljäveln har spelat oss som två fioler. Stämda till perfektion!!!!!!!

Så nu sitter jag här, cirka 7 timmar innan avfärd, rekordpigg av kvällens squashövningar och med en extremt ömmande höger hälsena av tidigare nämnda squash. Jag vet inte var täckbyxorna är, min svaga bicepsmuskulatur gör skottning till ett rent helvete, jag är rädd för höjder och mina handskar glömde jag på Statoil i lördags. Uppå alltihopa är jag den mest frusna personen norr om kräftans vändkrets och sist jag kollade på en termometer stod den på -16.

Men jag kanske inte ska klaga alltför mycket. Vem kan egentligen ogilla EN ONSDAG HELT I PLÅT???

Grattis Hans. Du fick oss till slut.

Inte god natt, utan schack matt......................

*EDIT* Pratade just med Gurra om villkoren för Hasses löfte att bjuda oss på en middag som kompensation. Några önskemål vi genast kom fram till:

- Restaurangen kommer inte att vara belägen i någon närliggande världsdel
- Till förrätt ska det serveras ett ostron vardera från alla världens olika hav
- Vinet ska vara det dyraste Amarone-vinet som kan köpas för pengar, där vingårdsägaren själv klämt druvorna mellan tummen och pekfingret, och tvagat händerna efter varje druva

Trots allt detta kommer vi ändå känna oss bondfångade *SLUTEDIT*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hasse är iskall. Snacka om hur han visste hur man ska locka till sig världens 2 lataste :)

/Löj

Marcus sa...

Löj: Ja en bedrift som nästan förtjänar ett pris, utdelat av någon adlig under någon typ av ceremoni. Ackompanjerat av dvärgar med bjällerskor och rockringar.