tisdag 8 november 2011

Falla fritt

På tal om sjuka saker vill jag tipsa om den här videon som jag saxat från Sandvikens största turmänniska's blogg.

Det är del av en dokumentär som jag tror handlar om frihet och då i form av att hoppa fallskärm och gå på lina. Otroligt vackert filmat och, även fast jag är extremt höjdrädd, fascineras jag av vad som driver såna här människor.



Det är en välspenderad kvart och gjorde mig väldigt harmonisk och väckte en önskan om att jag kunde vara lika passionerad kring någonting. Livet har blivit ett ganska stort meeeeh och det var inte så jag hade föreställt mig hur mitt vuxna liv skulle se ut.

Passion sökes!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mmm, inte dåligt. Man vill bara springa ut och hjula och gå på händer eller nått, men nä. Ett tips om du vill se fler filmer som får dig att känna dig som en lus i rymden utan muskler, men jag garanterar fjärilar i magen och gåshus, "Art of Flight". Sjukaste snowboardfilmen ever. Men du måste ha bra bildskärm, helst stor, hd och bra ljud. 1 1/2 h underhållning. Yesss
/K

Marcus sa...

K: Art of flight ska tittas på. Tack för tipset och för att ge något tillbaka kan jag rekommendera "The endless summer II", en dokumentär som följer ett par surfare i jakt på den eviga sommaren!

Anonym sa...

:D Thanx.