måndag 21 maj 2012

Interpool Open och CL-final

Tillbaka i livet tänkte jag försöka sammanfatta helgens biljardtävling i Gävle. Men på grund av tidsbrist och personlig preferens skiter vi i att prata om hur trevligt det var, och lägger istället krutet på det ironiska och mörkt humoristiska.

Det handlar mest om tre saker. Två med bild och en utan.


Såhär såg det ut igår. 16 betalda platser i turneringen. Jag stöp på sista hindret mot en smått arrogant semi-junior som betedde sig sämre än vad jag själv gjorde i samma ålder (vilket inte är en komplimang). Likaså gjorde Huge och Crille (särskilt applåd till Crille som torskade från 10-7 med distans 11). Tre bubblor. Inte en spänn inspelat. 


Vi förflyttar oss till lördagens CL-final. Middag med Rille, Öga och några pokermiljonärsmedgångsfigurer från Borlänge. Några vid bordet hade spelat Bayern, som sprack under dramatiska och ganska orättvisa former. En av herrarna nöjde sig inte utan sökte mer bestraffning. En synnerligen respektabel insats, vilket framkallade en självsäker hållning under straffläggningen. Needless to say blev det ingen utbetalning. 

Slutligen. Min polare Montell gjorde biljardcomeback och mötte upp i Gävle med nyinköpt kö. Ingen superdyr historia men en helt okej idrottspinne för ett par tusenlappar. Efter en vunnen och en förlorad match blev det norskt motstånd. Vid ställningen 6-8 orkade han inte spela längre och sträckte sonika fram näven och gav upp. 

Där har ni bakgrunden. Det roliga hände efter matchen då han skruvade ihop kön och la tillbaka den i sitt fordral ställde kön mot en vägg och inte brydde sig om att hämta den innan hemfärd till Stockholm. Hatten av för det. Prylar ska lära sig att det blir skamvrån!





Inga kommentarer: