onsdag 30 maj 2012

Gumball 3000, here I come!

Jon Olsson, som kanske lever jordens lyckligaste liv, är just nu med i Gumball 3000. Det är en biltävling för rika människor och just i år går tävlingen i USA. Team Storm Troopers, som laget kallar sig, består av 3 bilar och kostnaden ser ut att landa runt en miljon kronor. I den miljonen täcks anmälningsavgift, bilfrakt och levnadsomkostnader. Rätt dyrt nöje för 10 dagars bilkörning, det lär man säga.

Men så är han sponsrad av spelbolaget Betsafe och gissningsvis får deras spelmissbrukande tvåbarnsmammor till kunder vara med och sponsra en del av kakan.

Inspirerad av hans resa vände jag mig till min kollega Chi och frågade ifall hans familjs restaurang kan vara med och sponsra mitt deltagande i nästa års Gumball 3000. Förhandlingarna gick oväntat bra och det ser ut som att jag kommer stå på startlinjen nästa år. I det här ekipaget:

King of the road!

Som jag kommer dominera nästa års race! Ett stort tack till mina sponsorer!

Vid sidan av det börjar jag få betala priset av en hård Elitlopps-helg. Hostan blir värre för varje dag och jag är allmänt hängig. 100 cigg och lika många liter alkohol är tydligen inget hälsorecept. Men det jag inte förstår är hur sjukdomen kan dyka upp med tre dagars fördröjning.

Vid sidan av bakfyllan från helvetet har jag en trolig magsjuka på ingång. En kollega kom till kontoret igår och berättade stolt att han varit på ett barnkalas där själva festföremålen spytt ikapp, och att det var anmärkningsvärt att föräldrarna inte ställt in festen. Ungefär lika anmärkningsvärt som att han inte ställde in jobbet. En kedjereaktion av trassliga beslut.

Igår var han all smiles och idag är han hemma och kräks. Det lämnar mig med 6-8 friska timmar hostande och småfebriga timmar innan det är dags att städa fram hinken. I had a good run, det måste varit minst 5 år sedan jag var magsjuk och kräktes. Därför ska jag, likt Marshall i How I Met Your Mother, försöka leva livet innan sjukdomen tar tag i mig. Vilket i mitt fall blir genom styrelsemöte på squashen och ett sent kvällspass.

Hörs!

Inga kommentarer: