onsdag 27 februari 2008

Adjö Västernorrland

.
Den här helgen har stora planer för mig. Jag ska så långt bort som möjligt från uppgjorda tennismatcher, riggade pokersajter och upptrissade spritdrickningar.


Jag ska nämligen till min fars fjällhotell. Lugn och ro, god mat och med största sannolikhet kostar kalaset ingenting. Under mina senaste 15 år av besök har jag inte betalat 50 öre. Kanske man skulle lägga in ett spel på att pappa slår fast en räkning i ansiktet på mig efter jag smörjt kråset i dagarna tre.

Vad kan man då ägna sig åt där? Jo, bla skoteråkning, pimpelfiske och samkväm. Eller snarare, det är vad vanliga människor sysselsätter sig med. Själv kommer jag nog vara på randen till ett totalt nervsammanbrott när jag upptäcker att mitt trådlösa internet inte kommer att ha någon mottagning. Det är slutspel i tennismatcher, bloggar som ska läsas, pokerhänder som ska förloras och jätteirriterande vibbar som ska skickas på msn.

Nåväl, helgen kommer nog vara bra för mitt tidvis instabila psyke. Förhoppningsvis kommer jag hem som en ny människa, redo att tackla nästa veckas sannolika motgångar.

Hoppas ni alla trillar ner i en jättefylla!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Var är tummen?!?

/Var är tummen

Anonym sa...

Jag har som utmärkt mål denna helg ATT trilla ner i en jättefylla! Jättefyllor är ett måste minimum en gång i månaden för utan jättefylla kan man således inte vara jättebakis och känna jättevågorna av ångest som slår emot en starkare än, saligt avlidne, Bosse Bensins treveckorsångor, och som alla vet så är ångest den yttersta livsessensen.

/Götes antagonist