måndag 3 mars 2008

Home sweet home

.
Tillbaka i Sundsvall efter en lugn helg i fjällen. Höjdpunkten var fredagens magsjuka, tätt följd av lördagens inte fullt lika allvarliga magsjuka. Bilfärden hem innehöll flera spänningsmoment, bla spypåse hos minst en av passagerarna samt hamburgare på lyxgrillen i Pilgrimstad.

Polisen i Västernorrland mötte upp mangrannt efter vägen och försökte med alla medel få av mig mitt körkort, en av mina sista värdefulla ägodelar. Deras planer gick i baklås då jag genom stor list undvik deras lumpna fällor, tex den klassiska kontrollen efter krönet vid akvadukten i Skallböle. För 2 år sedan fick jag bita i gräset där, men igår lurade fåret slaktaren genom en exkvisit proffsbromsning strax innan bilen stack upp tillräckligt mycket för att fastna på radarn. Instinktivt gjorde jag det gamla v-tecknet för att fira triumfen.

Nu när jag uppdaterat mig kring helgens begivenheter märkte jag att Pokerakademin haft sin årliga gala. Där minglade poker-sveriges kändisar runt och smörjde kråset med snittar och krustader. Läste på Indiscreets blog att det blev drickakalas på cc efter galan och att det slaskades vilt i 2k grytor. Det var även en invitational-turnering med 500 i inköp. Min stadskollega Klonk-Anna var där och det är ingen högoddsare att gissa att hon tog hem spektaklet.

Lite trist att den här galan var strax efter den skandinaviska galan som gick av stapeln under EPT-eventet i Köpenhamn. Kan inte sluta tycka att den lite grann fick spela andrafiol, en sysselsättning jag själv utövar med bravur. Hursomhelst ett roligt intiativ och jag hoppas att det blir årligt återkommande. Kan vara ett bra sätt höja pokerns anseende. Glitter och glamour har historiskt alltid fungerat och ger cred åt de mest suspekta verksamheter.

Denna vecka kantas av 2 begivenheter, bägge utövas med boll och racket. Det är turnering i Dubai och i Las Vegas. Förhoppningsvis kan jag få in några bra spel och lägga ytterligare några stenar på min väg mot evig rikedom.

Återkommer imorgon.........

Inga kommentarer: