lördag 8 mars 2008

Liten pokal va?

.
Jag förutspådde en snabb 2-0 seger till Roddick tidigare idag. Så blev det inte riktigt. Istället gick match-eländet till 3 set.

Innan start spelade jag Roddick till 1,3, vilket jag sålde till 1,27 efter några game. Vid hans nästa servegame köpte jag till 1.32 och sålde till 1,19. Efter det handlade jag ingenting eftersom anslutningen i lokalen var så usel att det bara krånglade med betfair hela tiden.

Lopez vann första set efter tiebreak och spelade mycket bra. Däremot såg jag honom i samma läge mot Davydenko och jag såg vilka enorma nerv-problem han fick när det började dra ihop sig. Det var som om det var en helt annan spelare på banan i dom lägena.

Därför handlade jag inför andra set Roddick till 1,98. Ökade på några punkter till 2,5 när han låg under i sin serve. Sålde tillbaka en del till 2,18 och resten till 1,89 när han hade en breakboll vid ställningen 4-4. Han bröt och servade hem andra set.

Inför tredje set gav Roddick 1,43. Detta ansåg jag vara ett bra odds då det kändes som om Roddick känslomässigt var totalt inne i matchen och därför klar favorit. Detta sålde jag tyvärr tillbaka när Roddick fick breakboll. Hade jag väntat till breaket varit ett faktum hade min vinst blivit bättre. Härifrån var det en ganska enkel resa till vinst.

Roddick vann alltså till slut, även om det satt hårdare åt än vad jag trodde att det skulle göra. Såhär glad ser playboy-roddick ut när han tagit hem pokalen och cirka $80k. Stora grattis till honom och även till mig som fick rätt i min tro.


Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att titta på lycko-bommen när han vinner buy-in efter buy-in. Faktiskt hade han lite otur tidigare ikväll. Dörren gick inte igen ordentligt när han försökte stänga den. Det är skillnade på folk och folk, det står klart nu.

Inga kommentarer: