fredag 28 mars 2008

Tillbaka i fattigdom och elände

.
Nu har jag mina platta fötter tillbaka i Sundsvall och de närmaste månaderna ska jag stanna hem och utföra dagliga mirakel. Miraklena ska mestadels ske i form av pengar in and I won't take no for an answer.

Jag ser att solen skiner och att våren börjar krypa fram. Mycket trevligt. Det ska firas med att hålla dygnsrytmen ett tag framöver. Har gjort det någon vecka nu och fördelarna överväger nackdelarna.

En av mina studiekamrater har precis tagit beslutet att säga upp sig och dra till Dubai för jobb-äventyr. Vi har en gemensam vän där som han ska jobba hos. Önskar jag gjort samma sak för länge sedan. Det är ju inte så att man har så mycket att hänga kvar vid här hemma. Lägenheten på blocket, packa 2 väskor så är det klart. Huromshelst, hoppas det går bra för honom.

Detta innebär att Springsteen-konserten hamnar i ett tvivelaktigt läge. Robban i Dubai plus vi andra skulle ha det som vår årliga sammankomst. Nu blir inte det av eftersom Mathias installerar sin olycka i UAE då. Det löser sig nog på något vis. Jag har 1 biljett och den ska inte säljas.

Osså ett pingisresultat: 21-17

1 kommentar:

Anonym sa...

1 kryss 2 alltid kryss...

// 2a maj