tisdag 23 november 2010

Growing old

...
Ytterligare en födelsedag är lagd till handlingarna. Ytterligare ett år av förfall, dekadens, viktökning och att inte orka se sig själv.

Ytterligare en bakfylla som sent ska glömmas. Det gör ont att säga det, men som 32-åring tar det 2 dagar att bli frisk efter en fylla. Jag somnade kl 21 igår!!!! Det var ett tag sedan det hände senast.

Men jag hade en väldigt trevlig lördag. Först biljardtävling på dagen som jag, efter att ha visat stort hjärta, lyckades vinna. Efteråt gick jag och Mattis (som jag mötte i finalen) på Svenssons. Där träffade vi Dogge i en sällsynt form, på full jakt efter några röda shots som tydligen Lankan brukar servera. När dom inte gick att frambringa fick vi nöja oss med ett par rundor Fishermans. Vilket satte ton för den kvällen. Efter bara en liten stund var baren överbefolkad av Tägtströmmar, Björnbergare, Edinare, Timråspelare och annat löst folk.

Resten av kvällen spenderades på Oscar, och den baren befolkades av ungefär samma klientel. Där mötte jag även upp med Montell, som förärade sin forna hemstad med ett besök. Han deltog nämligen i utmaningen "drick 8 liter rödtjut i Sundsvall" och jag tror att han löste uppgiften med bravur.

Jag blev även sjungen för, av en riktigt ståtlig barbershop quartet! Trevligt initiativ och det krävs alltså i runda slängar runt 80 öl plus shots, för att inte känna sig generad över att bli tillsjungen.

Jo just det, jag tänkte börja med en sån där utmaning där man på 30 dagar ska svara på 30 frågor. Nu verkar inte andra göra det med exakt punktlighet. Antagligen inget jag heller kommer att göra. Men eftersom jag lever ett sånt intetsägande liv numer kan det vara trevligt med lite skrivmotivation. Jag såg att Macke precis beskrivit Liebfraumilch som sitt livs första kärlek. Ingenting jag själv kommer att

Dag 1 handlar till exempel om min självupplevda anorexi övervikt.

På tal om övervikt har jag fått tips om ett excellent piller som kanske kan få mig smal till jul. Tabletter ska beställas så snart jag får svar om det exakta produktnamnet. I jakt på genväg gick jag till Life och frågade ifall dom hade produkten (vilket jag inte alls ansåg troligt). Först blev expediten lite nyfiken, men efter att jag förklarat hur tabletten fungerar, fräste hon åt mig att det antagligen inte var någonting som skulle passera Life-kedjans kvalitetskontroll. Men det gör inte jag heller och därmed eldar jag mina arbetarpengar på nätet istället.

Trevlig tisdag på er. Notera att jag stämplade in kl 06:43.

Inga kommentarer: