onsdag 21 juli 2010

Kantboll

...
En tjej i vår vänskapskrets var på en date med en person hon hade "träffat" på Spray Date. Hon hade aldrig träffat personen i verkligheten och får väl antas vara som man är då. Osäker och fundersam, men ändå nyfiken på vad det är för person man är på väg att träffa.

Ibland infrias förväntningar och ibland gör dom inte det. I det här fallet infriades en hel massa saker. Dock ingenting man antagligen vill se i en potentiell pojkvän.

För det första hade han bland det roligaste efternamn jag nånsin hört. Jag vill inte outa honom totalt men han var av finskt påbrå, med ett efternamn som indikerar att han är väldigt törstig. Med det obligatoriska tillägget -inen. Tex skulle han kunna heta Drinkinen. Fast det gör han inte, men ni förstår galoppen.

Dom skulle träffas på någon typ av bar, och killen visade direkt efter ankomst prov på fina egenskaper. Efter den obligatoriska hälsningen och den nervösa kramen lät han meddela att han inte hade en spänn på fickan, och att allt dricka skulle behöva betalas av henne. Stordåd.

Efter en stunds konversation var det dags för en kompling. En komplimang i form av att han tyckte att hon rent utseendemässigt påminde om Lotta Bromé! Bara marginellt vänligare än att säga att någon påminner om Babben.

När den här storyn kom till vår kännedom trodde vi såklart att det var ett skämt. Men efter en snabb facebook-kontroll visade det sig att personen existerar. Även om det inte blev någon romans skulle man vilja träffa killen i fråga. Ta honom i hand, förklara för honom vilken förebild han är samt bjuda in honom till nästa fest. För det står väl bortom allt tvivel att han skulle passa som handen i handsken i vårat retarderade gäng?

Patte sa igår att han tyckte det var fantastiskt att vi allihopa lyckats hitta varandra med tanke på att samtliga är mycket speciella och fullständigt olika. Han avslutade med droppa en brutal sanning:
"Vi var alla en kant-boll från att hamna på särskola"

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken idol! Han borde det startas en drinkfond för, givetvis ett 90-nummer.

Uttrycket om kantboll varvsetvlite Gnetenstuk på - alla som spelar biljard har någon form av problem.

/Pal

Marcus sa...

Ja Gneten har många fina.

"Hur fan kan man döpa sin son till Tom" :)