fredag 22 oktober 2010

Drypar-serie och en helg i vätska

...
Den här helgen blir intressant.

På lördag arrangerar MaxiPlay en pokerturnering dit vi bjudit in diverse av våra spelare för en trevlig kväll. Precis som alltid när man arrangerar något är det diverse bitar som ska falla på plats. Jonas har varit huvudansvarig för organisationen kring tillställningen och som det ser ut just nu är det kontroll på allt väsentligt.

Redan ikväll kommer det lite folk till stan, och planen är att ta några för-stänkare på kontoret och sedan besöka kasinot. En 2-dagars drickning är precis vad man behöver efter att inte roat sig alltför mycket under hösten.

Lördag har för övrigt mer i sitt sköte än en pokerturnering. Det är elitseriesammandrag i squash och det ser jag mycket fram emot. Vår klubb, som annars har en ganska kärv tillvaro i serien, har värvat sverige-trean och förhoppningsvis kommer han ta oss upp ur leran. Det är öppet hus på squashhallen och självklart ingen entré. Kom gärna dit. Mitt jongleringsnummer börjar i pausen kl 13:30.

Det är egentligen otroligt att jag aldrig får några priser för min hjälpsamhet. Igår var det städdag på squashen och ett manstarkt gäng om 4 personer drog sig inte för någonting. Kalka av duschar, putsa toaletter, dammsuga och skura. Ingenting stod i vår väg för att få hallen i ordning. Däremot tror jag att jag andades in alldeles för mycket kalkmedel och min hypokondri arbetade för fullt när jag kraxade som en skadeskjuten kråka sekunderna efteråt.

Sist men inte minst vill jag bara meddela världen att jag äntligen kommit ikapp min nya favoritserie Mad Men. Karaktärerna, och då i synnerhet Don Draper, har utvecklats och gett ett nytt djup till serien. Från början kändes serien lite stel men jag hade hela tiden på känn att den skulle bli magisk, och det var precis så det blev. Förutom en bra story är det tidernas stiligaste tv-serie. Allt, och då menar jag allt, är genomtänkt. Lite som en Wes Anderson film, fast en tv-serie.

OBS! Ni som föredrar svensk buskis kan bortse från föregående stycke.

Vi ses i dimman!

Inga kommentarer: