fredag 1 oktober 2010

Freaky friday

...
Fredag! En dag jag inte alls uppskattade förrän jag slutade med poker på heltid. Just eftersom alla med vanliga jobb var så otroligt toppade med stora förhoppningar om en rolig helg, medan det för mig bara var en helt vanlig dag.

Igår var vi nere på casinot med hela kontoret och spelade deras 1k freezeout. Dom djupstackade turneringarna har numer en väldigt spelvänlig struktur och det är ett sant nöje att spela deras turneringar nu. Något jag aldrig trodde jag skulle få uppleva.

Den fina strukturen till trots åkte jag någonstans i mitten. Började bra och byggde från 30k till 40k första timmen, och även fast planen var att spela aktivt, hittade jag en otrolig kort-torka i kombination med att spelarna till höger om mig turades om att raisa varje hand. Valde att bida min tid och min tillvaro blev en pina. Nu kanske man jinxar sig själv, men det känns som det krävs en rejäl portion dåliga kort eller en setup för att inte gå djupt i turneringarna därnere.

Dagens underhållning kommer från Mammas Nya Kille. Leif Lacken söker jobb som hästskötare och hela klippet träffar min humor mitt i prick. Klippet går inte att embadda så jag skickar in en helt vanlig länk.

Inga kommentarer: