fredag 22 oktober 2010

Plastgrossisten

...
Så har man varit runt hela Västernorrland med Jonas och förberett inför morgondagens turnering. Kånkat saker uppför trappor tills hjärnan signalerade stopp.

Vi lever i skilda världar, Jonas och jag. Hans erfarenhet från att släpa restaurangkök gjorde att han ansåg dagens uppgift som en parkpromenad. Jag, som aldrig släpat någonting någonstans, höll på att krevera. Direkt jag ser saker som ska flyttas tänker jag omedelbums på om det inte vore bättre att bara slänga skiten.

Kom även över en hygglig affärsidé. Sälja plast. Vi försökte få tag på cutting cards till kortlekarna och det krävdes besök på sex tryckerier innan vi äntligen hittade rätt material. Istället för Pappersgrossisten kan man öppna Plastgrossisten och konkurrera enbart mot sin egen törst.

Snart vankas det förkrök på kontoret med diverse vilsna pokersjälar. Jag gissar att det inte kommer vara Moder Sveas stoltaste produkter som kommer släpa hit sig själva.

Dimma sökes!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur gör man för att bli inbjuden till turneringen?
Hur vilsen måste man vara =)

/Öronvax

Marcus sa...

Öronvax: Sorry, såg inte din kommentar förrän nu. Som vanligt är jag sent ute :)

Vi hade som krav att alla spelare skulle registrera sig på MaxiPlay samt spela ihop 100 VIP.

Jag var inte ansvarig för själva evenemanget, utan hade mer rollen som en sån där liten prao-elev som ställer dumma frågor. Med den skillnaden att jag tog PRAO-rekord i att dricka grogg.

Nästa gång vi arrangerar en turnering ska jag annonsera den på bloggen.