onsdag 10 mars 2010

Always look on the bright side of life

...
Det finns dom som tydligen har det värre än mig själv. Klipper och klistar lite från Aftonbladet om den danske pokerspelaren Peter Jepsen.

"2009 blev ett helvetesår för Peter ”Zupp” Jepsen. Den danske stjärnan förlorade alla sina pengar, blev kroniskt sjuk och lämnad av sitt livs kärlek.
– En fruktansvärd jävla mardröm, säger han.

Det danska proffset har råkat ut för olycka efter olycka och framstår som en modern version av bibelns Job.

Han vann inte pengar i en enda turnering, och kan enligt egen utsago inte komma på en enda stor pott han vunnit i ett cashgame. Dessutom kraschade de flesta av stjärnans investeringar, ingen som var skyldig honom pengar klarade av att betala tillbaka och till råga på allt dömdes han till att betala en skatteskuld i mångmiljonklassen. Peter Jepsen är i dagsläget totalt bankrutt.

– Det är dags att skriva ner mina tillgångar, och som det ser ut kan jag inte ens köpa en glass, säger han.

På det privata planet var det om möjligt ännu värre. Han fick svininfluensan, men så fort han blev frisk bröt han foten. Han drabbades av kronisk inflammation i fingrarna, återkommande huvudvärk och blev i den vevan lämnad av flickvännen Frida, som han kallar ”sitt livs kärlek”.
Olyckorna har gjort Peter ”Zupp” Jepsen till en knäckt man.

– Korsningen jag står vid erbjuder ingen enkel utväg. Det finns ett gevär och en bank till vänster och ett rep och en kista till höger och rakt fram finns en ändlös öken, säger han."

Nu vet man inte riktigt vilken sanningshalt som ligger i den här artikeln, men det låter inte som han känner doften av sommarängar och fläderblom.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken ture jämfört med mig.

/Pal

Josefin Forsberg sa...

Och till råga på allt elände så har karln inte ens råd med en..glass?..

Marcus sa...

Josse: Ja det är ju inte som er i mäklarbranschen som kan bli tvungen att bo i Vasastan under tuffa tider :) Annars då?

Pal: Ditt liv är en saga

Anonym sa...

Saga av bröderna Grimm, möjligtvis...

/Pal