fredag 4 mars 2011

Fly with me

På vägen till Dubai mellanlandade vi i London, och på flyget från Stockholm hamnade jag två rader framför min svenska favoritartist Robyn. Lite skämtsamt kunde jag konstatera att min natt på Y-buss och uteblivna morgondusch inte framställde mig i bra dager när jag fick en sådan oväntad chans att connecta med kvinnan i mitt liv.

I egenskap av estetisk person hade hon föga oväntat en speciell stil. Just den här dagen iklädd en väldigt psykadelisk OnePiece (1-delad mysdräkt) samt en frisyr som även den mest extrema frisören skulle benämna speciell.

Jag satt ut mot gången och vi connectade rätt bra när jag, efter att ha suttit inåtvänd mot mina resekamrater, vände ansiktet utåt och nästan fick näsan in i hennes mage. Hon stod och fipplade med sitt handbagage på kabinhyllan ovanför mig och jag antar att jag inte fångade dagen när jag gav fan i att köra in nyllet i hennes mage. Men så har jag alltid varit en väluppfostrad pojk som, för att slippa skämma ut mig, gärna väntar i 20 år på en ny möjlighet.

Måtte du åldras med värdighet!

Inga kommentarer: