lördag 30 januari 2010

Bearnaise-sås

...
Ännu en fantastisk fredag att lägga till handlingarna. Åtminstone var kvällen sådär väldigt intressant jag vant mig vid att helger ska vara.

I brist på annat att göra gick jag, Gurra och Erik ner på Svenssons och tog ett par öl (nej Rille, Erik drack bara cola så du har ingen tusenlapp att kräva in).

Där var det några stycken som druckit fler öl än två. Bland annat Micke L, Marcus W och Decker (nej, inte Dexter, världens bästa massmördare). Eftersom vi låg så långt efter i alkohol mätt, vart det en ganska kort seans innan vi återvände till våra räv-gryt.

Men på den korta stund vi var där fick jag äran att åhöra en mycket intressant diskussion. Decker pratade om att han var Sundsvalls bästa turneringspokerspelare. Detta eftersom han vunnit en massa turneringar på slutet och leder casinots egen rankinglista. Diskussion utbröt där olika åsikter kastades fram och tillbaka.

Gurra ansåg att Sundsvallsrankingen inte är en särskilt bra måttstock, eftersom turneringarna har en snabb struktur och därför innehåller ett stort tur-moment. Resten av sällskapet hade inte så värst sofistikerade förklaringar till varför någon annan än Decker måste vara Sundsvalls bästa turneringsspelare, utan ville mest hålla igång diskussionen.

Marcus W spontana reaktion på Deckers kommentar att han var bäst i Sundsvall:
"Vad är du bäst i Sundsvall i? Bearnaise-sås eller?"

Efter ett par öl återvände vi till Gurra för att ta en golfmatch på xbox. Medan Gurra gjorde sin kvällstoalett (spray-tan, tungskrapa, tandtråd och trimmade kroppsbehåringen) frågade jag Erik ifall han lyssnat på Joel Alme någon gång.

Svaret blev: "Ja.... Han är ju jag!! Ifall jag vore bättre på att skriva låtar och sjunga"

Joel Alme är verkligen bra, ifall det är någon som skulle vara intresserad av vad jag rekommenderar för musik.

Imorgon är det lördag. Ny dag, nya möjligheter.

Inga kommentarer: