fredag 11 juni 2010

Party like it's 1997

...
I nuvarande student-tider satt jag och spånade med Jonas. Om att göra en egen liten student-fest nästa år.

Med egen lövad lastbil och autentiska studentmössor (ej våra gamla som säkert är omoderna nu). Efter lastbilsåkningen går vi ut på någon av studentfesterna och lever oss helt och fullt in i rollen som naiv 18-åring. Ingen kommer förresten att se att vi är äldre för den delen. Vilka är med på att återuppleva studenten all over again nästa sommar?

Det här kan till och med bli en lönsam affärs-idé. Studentpånytt.se, sidan som hjälper dig återuppleva din ungdom. Ann kom med ett roligt förslag att man kan supa ner riktiga studenter så att dom missar att gå ut på Hedbergskas trappa. I dennes ställe kan man då plantera in en kund, som av någon anledning kanske missade sin egen ceremoni, och därmed aldrig fått mottaga folkets jubel. Det skulle väl vara värt 2599:- utan problem. 100 kunder och pengatåget är i rullning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag som aldrig gick gymnasiet köper konceptet på stört!

/Pal

Macke sa...

Lasbilsjävlarna har tutat utanför kontoret i två veckor. Det ryktas dessutom om att de stannar en vecka till. Finns risk att jag slår ihjäl någon av de satans ungarna innan det här är slut.

Anonym sa...

samma här

/Löj

disco sa...

Jag är på låter skitroligt:)