tisdag 1 december 2009

Blind Pilot

...
Efter att snokat rätt på avslutnings-låten från senaste avsnittet av "californication" har jag snöat in på en ny grupp. Dom heter Blind Pilot, har bara gjort en skiva, och är fantastiska!

Smakprov gives




6 kommentarer:

Martinsson sa...

Det här gillar Martinsson gurken. Min arbetsdag är räddad. Prisa gurkan.

Marcus sa...

Martinsson: Ja, ibland är man nöten själv :)

Martinsson sa...

Ja verkligen, man behöver något lugnande när pöbeln formligen går in för att göra livet surt för mig, genom att ringa med de allra mest besynnerliga klagomålen.

Marcus sa...

"Hej Martinsson. Nu är det krångel med både tv-kanalerna och internetet. Tänkte jag skulle ringa nu 11:33, för som jag förstått har du lunch om en halvtimme, och det här trasslet kommer ta minst två timmar att lösa"

Kan det låta så?

Martinsson sa...

hahaha jaaa, precis så låter det! De bedriver gäck med mig å de grövsta. Kan kopiera en del av ett mail som damp ner igår, som dock inte jag fick.
" Min kraft var helt borta, jag orkar helt enkelt inte annat än att vara rasande på er längre. Skicka gratisboxar för HD-TV fort innan jag kollapsar. Jag orkar inte hata eder verksamhet mer än mina egna syskon som jag tvingas äta middag med på jesu födelsedag år efter år..." Och detta är helt sant.

Marcus sa...

Martinsson: Vilken lycklig individ....