söndag 11 maj 2008

Drink-lördag och uteservering

...
Var ganska sliten efter fredagen så när Montell ringde ner mig till Svenssons valde jag att konservera mig själv och drack således läsk.

Bommen fick några rejäla Bacardi-melon drinkar av Gotte och blev mer och mer bekymrad över att inte stå hela distansen. Börjar man tidigt kan det bli trassel fortare än man anar. Efter ett litet tag blev jag så öl-sugen att jag var tvungen att skynda hem och hämta mina attiraljer för kvällen.

Väl nere på stan så tog vi ett par kalla på Tandoori och tittade på när valda delar av sällskapet provade lyckan på häst-jävlarna. Av tidigare försök har jag lärt mig att avstå från spel då det förväntade värdet i princip alltid är exakt 0.

Vi hade bord bokat på Oscar 20:30 och innan det hängde vi hos Montell och spelade Guitar Hero. Vilket för övrigt kan vara den roligaste sysselsättningen på en förfest. Sjukt roligt. Tack vare att jag skaffat ett Xbox 360 har jag smygtränat lite och behöver därför inte skämmas alltför mycket numer. Mina moves är dock inte så heta och jag ser väl kanske inte ut som Tom Morello när man rivit av ett solo.

På oscars uteservering kan man bara trivas. God mat, varmt och skönt samt olika typer av drinkar. Det kan inte bli fel. Kvällen rann iväg ganska fort och innan man visste ordet av var klockan typ midnatt. Medvetet hade jag hållt igen på drickat för att kunna hålla hela distansen så nu var det dags att gasa. Träffade massa folk jag inte sett på länge och det skulle såklart firas med olika shots. Sambuca och Minttu är inte dumt.

Vid 02-rycket sträcker Bommen armarna i luften och utbrister:
- YES.... Jag kommer att stå hela distansen!

Strax innan stängning dök Hedersgurra och Hasse upp. Vips kom det in 30 drinkar och alla skulle tydligen dricka. Det var ju en listig beställning sådär en kvart innan stängning. Tack och lov drack golvet upp några av drinkarna så det var inte alltför många som gick till spillo. :)

Efterfest hos Heders. Hans grannar måste vara stolt över honom och jag tror inte det är någon tillfällighet att han hoppar över föreningens årsmöten. Av samma tillfällighet struntar han nog även i all annan grann-samkväm. Det var en hel del folk där och även fast jag kände mig i fin form så var jag rena junioren. Lite random saker som hände utan att avslöja alltför mycket.

- Heders skurade badrummet
- Hasse spelade sin andra PGA-tävling och hårbosten är fortfarande inte återfunnen
- Päronvodka och åter päronvodka. Ville man ha grogg-virke fanns det trocadero
- Eftersom det är för lätt att gå in genom dörren valde vissa att göra entre via lilla fönstret
- Gröning uppfann en handske av sin högra strumpa i jakt på snus i fickan på en random festdeltagare som blivit lite blöt om byxorna
- Vi kunde konstatera att det "är killen med durkslaget som alltid tar hem damerna" Ska försöka få upp en bild på spektaklet
- Sedda har äntligen träffat henne han drömt om
- Rille ville byta nycklar mot tobak och försökte blåsa mig genom att ta nycklarna innan han delade ut snuset. Det fanns inget snus ja. Idel tomma löften. Lättlurad? Javisst
- Vid hemfärd tyckte Hasse i vanlig ordning att bilen först skulle gå till Oxsta och sedan hem till Västergatan. Ja det är ju helt logiskt. Det blev egen taxi hem ja.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagen har varit väldigt hemsk. Har varit hos Stoffe och haft duell kring vem som kan må sämst samt tycka synd om sig själv mest. Det har ätits pizza samt bauta-kebab. Känner mig extremt onyttig och skulle behöva ett rejält squash-pass i dagarna. I'm up for the challenge.

Var även ner och tittade till grabbarna på kasinot. Stämningen var avslagen dock. Som den sanne vän Hedersgurra är så skrev han "Jag heter Gurkan och mitt telefon-nummer är 070-8675431" på kort-kvittot i baren när han beställde en drink. Tur man har såna hedersknyfflar som vänner. :)

Nu blir det grand theft auto IV och förhoppning om att få somna utan bekymmer och ångest.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dags att börja med proteindrinkar nu Gurkan...snart ska jag äta upp dig på Squashbanan som ett lejon äter en antilop på savannen....

/Tomas

Anonym sa...

Jag behöver inga näringstillsatser. Åtminstone inte så länge du fortsätter skylla på din hunds kusins begravning och liknande :)

Sundsvalls motion sa...

Hårborsten som användes som peg kastades med kraft in genom "lilla" fönstret tidigt morgonen därpå, runt den tiden då folk som skött sig väl natten innan stigit upp.