fredag 16 maj 2008

Torsdags-svammel

...
- Sådärja. Min idrottskarriär kan vara över. Drömmen om OS-guld i Peking är i jättefara. Innan dagens squash kände jag en påtaglig smärta i mitt vänstra knä. Logiskt sett borde jag tagit det lugnt och inte riskerat förvärrad smärta. Icke! Jag spelade 12 set, vilket är betydligt mer än vad man normalt spelar. Just nu känns det som någon har borrat i knäet med en sån där tryckluftsborr dom använder när asfalt ska hackas bort. Trassligt. Kanske jag får halta runt krogarna på kryckor i helgen. Isåfall ska jag ha en kvarting Explorer i vänsterkryckan i mellanrummet där man ställer in höjden.

- Det var premiär på Invito idag, och att döma av vad man hörde så verkar det varit lyckat. Kul med en italienare i Sundsvall. Restaurangutbudet i stan är ett skämt och fram tills idag har det inte funnits ett enda ställe som serverar duglig pasta. Hoppas Invito ändrar på detta samt att den för den sakens skull inte ska behöva kosta 200 kr. Vi tomma människor måste också kunna äta ute.

- Värdet på cashbordet på kasinot ikväll var helt sjukt. Slaskigare bord har sällan skådats. Jag spelade inte utan svängde bara förbi efter squashen. Däremot tog det emot att behöva lämna stället. Det brukar vara tvivelaktigt spel därnere men idag var det helt unikt. Kan tänka mig att en fågelskådare känner samma sak när han ålandes i en hastighet av 1 meter i timmen når fram till Hornborgarsjön och för första gången skådar en skäggdopping i full parningsdans. Att så många vid pokerbordet var på fyllan måste berott på tidigare nämnda restaurang-invigning.

- De senaste dagarna har jag hört låten "I'm yours" av Jason Mraz om och om igen. Förra sommaren när vi var på semester i Schweiz blev jag introducerad till skivan som nu verkar spishet i vårt musikomoderna land. Mitt taskiga musiköra till trots (finns det annat än Springsteen och Johnny Cash?) kände jag direkt att det skulle bli en jättehit och jag förutspår redan nu den låten som en kandidat till sommarplåga 2008. Låten är lite omgjord. Den har ett somrigare och mer popigt sound. Den killen sjunger alla fall som en dröm. Om han skulle ställa upp i Idol tror jag Kishti skulle bli brunsting som tidigare nämnda skäggdopping. :)

- Har just sett den nya "National Treasure". Tyckte den var bra, även om den första filmen var bättre. Den är ju lite klyschig sådär men jag gillar äventyrsfilmer. I synnerhet alla historiska paralleller som knyter ihop historien. Som den nörd jag är har jag redan wikipediat fram allehanda detaljer ur filmen, tex skrivborden "resolut desks" som i verkligheten existerar och står uppställda på samma plats. En god vän, Stoffe, är en av dom bästa när det kommer till värdelöst vetande. Montell påstår att han hittar sina värdelösa fakta via "StoffePedia". Kanske jag nämnt detta tidigare, men det är så roligt att jag bjuder på det igen.

- Mina kondoleanser till Heders-Gurra som fick in pengarna med KK i en trevägsall-in där han var uppe mot QQ samt AKo. Brädan AQ3T8 kvalificerade honom till pallplats i den potten. 56% equity hade du alla fall. Jag gissade på 60% men så seglar jag ständigt på denna jolle som kallas optimist.

- Poker har jag inte spelat idag. Vet inte vad som händer mer än att jag numer inte får en enda hand spelad. Det kan vara någonting med våren eller alternativt att jag är lite småskraj för att misslyckas och därmed bli tvingad att infria mitt löfte till mig själv att söka en vanligt jobb till hösten. Jag gillar ju att ta det lugnt. Till och med det ska dom ta ifrån en.

Jag lämnar er med klippet "Fasaner på stan" från den sjukt smarta och roliga serien "Percy tårar". Glöm inte att man känner igen dom på dom röda jackorna. Alltså inte på 3 meters svansarna för er som har svårt för att uppfatta ironi. :))))))

Inga kommentarer: