måndag 5 maj 2008

Long time

...
Hej... Jag menar hallon

Det har inte uppdaterats på ett tag. Närmare bestämt sedan dagen innan valborg.

Vi var i Falun hos Tomas och drack. Jag, Montell och Sedda. Det var trevligt men ingenting spektakulärt. Förutom att vi var dom enda utan relation till brudparet på en surprise-middag för just samma brudpar. "Det kommer vara massa folk som inte känner dom där" lovade Tomas. Det var bara vi ja. 85 glada plus oss...

Helgen var avnjutits på Oscar, åtminstone fredag och lördag kväll. Det har varit roligt och söndagen blev sedvanligt hemsk. För att dämpa ångesten var jag ner på kasinot och spelade lite cashgame igår. Torskade 1,5 inköp i en pott som var rätt märklig. Han jag förlorade mot var HedersGurra och jag tror inte han hade något EV+ på sitt spel.

Klonk-Anna openraisar från CO-1 till 140, Heders synar på knappen. Jag har TT i SB och slår om till 640. Anna spelade cirka 1200 totalt. Bägge synar.

Flop J75 2 klöver. Jag har 1640 kvar. Borde betat allt, men valde istället summan 640. All in från anna (dvs syn) och syn av Gurra. Turn 3 och det ligger nu möjlig flush på brädan. Jag gick all in för 1000 kr och Gurra synar. Potten ger honom någonstans runt 4.5 mot 1.

Vad han hade? Jo..... 98 offffffffff. Tror han att allt lever efter turn är det väl bara att stoppa in pengarna. Den här gången gjorde det det (förutom två mindre tior att få stege med) och river kommer stege.

Att Gurra gjorde som han gjorde är helt okej för mig. Han var dessutom intoxikerad vid tillfället. Vad som däremot är intressant att vissa andra är villig att syna från 140 till 640 med AJo. Förhoppningsvis fortsätter detta beteende. Kan väl ganska lugnt konstatera att min range krossar AJ ganska rejält. Fast det är ju inte samma sak som att vinna förvisso.

HA SÅ ROLIGT MED MINA PENGAR. SPEND THEM WISELY OCH SLÖSA INTE BORT ALLT PÅ ETT OCH SAMMA STÄLLE!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha! Jag kan helt ärligt säga att jag synade din raise bara för att jävlas. 98 off är en hand som kan framkalla kokning och då ska man syna./HEders