onsdag 30 april 2008

Falun

...
Gårdagen var inte en speciellt bra dag på något sätt. Var och kollade på Dragons och det var en kraftig besvikelse. Det var ingen bra match, även om dom vid flera tillfällen hade chansen att koppla grepp. Tycker ofta dom inleder svagt efter paus. Idag i tredje gjorde dom knappt ett poäng på 7 minuter, och sist jag hörde "Vinna SM-guld"-låten var det inte så den ljöd.

Idag händer det däremot en del saker. Det ska åkas till Falun för bertling. Planen är att lätta härifrån vid 13 senast. Vi ska på middag kl 18 på Harry's och kom fram till att vi måste hinna dricka någonting innan eftersom vi inte känner någon där. Haha. Om man blev inbjuden till nobelmiddagen skulle man nog behöva dricka massor. Eller just ja. Det är ju ingen som pratar med någon där. Alla är professorer som twentyfour-seven har hjärnan på högtryck för eventuell lösning av världsproblem.

Kommer ihåg en gammal Hassan-klassiker när Henrik Schyffert ringer till Nobelkommitén och säger att det är han som är ansvarig för eftersläckningen. Han undrar vart han ska köra in rökmaskinerna och tjejen på andra sidan utbrister. "Rökmaskiner??? I Blå Hallen???"

Tyvärr ser min squash-match inte ut att kunna ordnas pga tidsbrist. Tror det här är något som Montell och Falu-Tomas kokat ihop för att slippa förnedring. Jag utnämner mig själv till vinnare så länge och det krävs en utförd match för att ändra på det faktumet. Tomas, du är lika bra att det blev såhär. Du hade säkert ändå sträckt dig eller nåt. Det är en tuff sport att utöva för dom stackare som är över 30.

Ha en trevlig valborg....

1 kommentar:

Anonym sa...

Hälsa A. Wallin! :-D

/Pal