måndag 21 april 2008

Dåligt med uppdatering

.
Hej ungdomar,

Det har varit dåligt med uppdateringar sedan slutet av förra veckan.

Helgen gick i flaskans tecken. På fredag blev det först basket, sedan leechning på Hedersgurras firmafest på Olearys bowlingen. Mycket rolig tillställning måste jag säga. Kvällen avslutades på Oscar där Gurra försökte slå nordiskt rekord i att beställa in Minttu.

Lördagen spenderades med Montell o Zeeda. Vi spelade Guitar Hero, drack rödvin samt shots ur mycket små glas. Tur var väl det, för innan kvällen var färdig hamnade jag i en prima form. Träffade mycket roligt folk på Oscar och hamnade i ett otal trevliga diskussioner med alla möjliga människor. Fick även lejonparten av en Gin&Tonic i ansiktet strax innan stängning. Det var Hedersgurra som stod för det partytricket. Drinken var även köpt av mig så det var ju extra roligt att han inmundigade den via taket.

Min form igår var däremot inte lika stor. Citerar Tony med "att jag somnade och vaknade minst 20 gånger". Därför var det skönt att vakna idag med förhoppningen om att man skulle ha gått till sig. Troligt!!! Mådde nästan lika dåligt idag och vid 16-tiden kom jag upp med en katastrofplan. Spela squash och hoppas att det skulle rensa systemet. Så blev det inte. Kände mig lika slagen efter idrottandet och åkte därför på Frasses och tröståt.

Sedan shopping av mat på CityGross där jag för första gången i mitt liv köpte soya-mjölk. Ska ju vara väldigt nyttigt säger dom som vet. Min inställning var att den skulle smaka krabb-aktigt. Icke. Ljuvlig smak med lagom balans. Kommer garanterat fortsätta dricka det. Kanske man skulle bli vegetarian på köpet.

Jag och Montell gjorde en väldigt rolig sak mitt i vår värsta söndags-ångest. Vi skapade en Facebook-person som är fiktiv. Påhittat namn osv. Vi har lagt in bilder och skapat ett liv åt mannen i fråga. Jag kan avslöja att det är en hyfsad bertlare, och inom kort kommer han friend requesta dom flesta av er. Vill inte röja hela hans identitet, men han heter Trulfler i efternamn. Och det efternamnet är han ensam i världen om. Under skapandet skrattade jag mer eller mindre non-stop i timtal. Så blir det ofta när jag och Montell free-wheelar.

Kvällen har jag ägnat åt att kolla på olika företags-idéer. Något att göra till hösten. Jag vet att jag var ämnad för någonting stort och det är dags för mig att börja min resa mot framgång.

Mitt bok-läsande har gått bra och jag har resan avslutat en av böckerna, vilket jag återkommer till i ett senare inlägg.

LYCKA TILL i Tallinn Gurra!!! Hoppas du klonkar något stort därborta. Och om du inte gör det hoppas jag du har roligt alla fall.

En spontan fråga. Gurra msn:ade med och frågade om jag kunde skjutsa honom till flyget KLOCKAN 6 I MORGON BITTI. Förklarade att det var omöjligt samt att man egentligen inte kan fråga någon det. Åtminstone inte förvänta sig ett positivt svar. Gentil som jag är fick han tipset om Flygtaxi, dvs samåkning med andra resenärer på Fakiren (smeknamn på 6 flighten till sthlm) för blott 200 kr. Vilket antagligen bara är en bråkdel av alla pengar som kommer kunna eldas i Baltikum.

Inga kommentarer: