torsdag 10 april 2008

30 rock


Serien 30 Rock med Tina Fey (hon från saturday night live) och Alec Baldwin i huvudrollerna är otroligt bra och rolig. Baldwin gör en stor roll som halvchef över NBC i N.Y och Tina Fey är chef över bolagets sketch-program som anses avspegla just Saturday Night Live.

I första avsnittet av säsong två kommer Jenna, showens sötaste tjej, tillbaka med en rejäl övervikt efter att ha tvingats äta 3 pizzabitar dagligen på scen under en sommarpjäs.

När Baldwin ser henne säger han till Fey:
"She has to lose 30 pounds or gain 60, anything in between has no place in television"

Haha vilken obetalbar kommentar.

En annan rolig kommentar är när Baldwin erbjuds ett mix-tape av en av skådisarna och får frågan om han gillar Phil Collins.

"I have a heart and two ears, don't I"

Det finns en annan serie med samma handling, dvs om förmodade Saturday night live. Den heter "Studio 60 on Sunset" och las tyvärr ner efter en säsong. Rille har pratat gott om den serien men betonat att det mer är ett drama till skillnad från 30 rock som är en komedi. Jag har inte sett Studio 60 men planerar att göra så vid tillfälle. Vilket kan bli snart eftersom det inte kommer nya avsnitt av någon tv-serie numer.

Man kan ju alltid göra som Myhre, ladda ner en klassisk svensk komedi-serie. Gratis latte till den som gissar vilken serie jag pratar om. Personen får inte vara Myhre eller Tony och får inte heller ta kontakt med vederbörande efter ledtrådar. Lycka till boyz and girls!

1 kommentar:

Anonym sa...

Rena rama Rolf.

Ship it!

/Gurra