fredag 4 april 2008

Talang

.
Talang kan nästan vara det ultimata tv-programmet i sin genre. Idol är bara roligt medan folk som är dåliga på att sjunga deltar, dvs första programmet på varje ort.

I talang är det en otrolig bredd på numrena. Plus att många är roliga i sig själva. Till detta har vi kungen Bert Karlsson, som egentligen inte vill skicka någon vidare. Han är lite som heders-gurra när någon checkar till honom. Instinktivt är han direkt på bet-knappen, precis som Bert är på den röda ljuvliga tack-o-hej-knappen.

Tjejen med hunden var grym, det går inte att misslyckas med djur. Eller som Myhre sa, "barn och tjejer går alltid vidare". Det ligger något i det, även om jag tyckte att detta nummer var mycket underhållande.

Tack och lov skickade dom hem Stefan&Krister-kopiorna. Buskis är den lägsta formen av humor. Snubbla på trösklar gör jag så bra själv hemmavid, det behöver inte visas på tv.

Houdini-killarna på slutet var otroligt bra och jag hoppas på något fräsigt nästa gång.

Bartender-killarna (den vänstra i synnerhet) missade hela tiden, men jag tyckte numret var grymt imponerande och jag tycker det var synd att dom inte fick en till chans.

Breakdance-piltarna var grymma. Det är helt magiskt att se någon stå still i luften på en arm. Är som en fysisk omöjlig ställning som man inte fattar hur det är möjligt att hamna i.


Kommer att tänka på när jag var på Lance Burton (en av de främsta illusionisterna i världen) i Las Vegas och han gjorde ett trick och sedan frågade publiken om det var någon som hade några frågor.
En gubbe utbrister: "How did you do it"
Lance flinar o svarar: "I could tell you, but then I have to kill you"
Efter en stunds tystnad svarar gubben: "Tell my wife"

Jag ljuger inte när jag säger att jag skrattade okontrollerat i mer än 5 minuter.....

1 kommentar:

Andreas sa...

Hahahahahahahaha "tell my wife"! Obetalbart!