söndag 22 februari 2009

Lustifikt

...
Har skrattat mig fördärvad åt en grej jag hörde idag. Crille från Gävle är förjävla rolig.

Han och Robban (killen längst till vänster på lagbilden) möttes i en mindre biljardtävling i Gävle. Vid tidpunkten hade Robban ena handen i gips, vilket gjorde det lite krångligare att spela. Detta till trots lyckades han vinna mot Crille, som då i kokningen efteråt utbrast.

"Ta av dig gips-helvetet och sluta filma"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett av det bästa biljardminnen är när denne Crille förlorade en 14-1 match mot en viss Jan-Erik Rotonen i Västerås. Alla från Västerås, alla i Crilles lag(Peace,Pallen och Broberg), samt alla tillresta Gävlesupportrar(jag, Jesse, Rillis, samt ett gäng från Stenkrossarna) höll på "Roten"?!! Av allt att döma var Crille redan på hygglig ånga, när Roten har sprängboll och tittar nämde och säger:
-"Du håller väl räkningen?"...och visar sedan sin tjocka tunga ääääääääääääh...och garvar med HELA kroppen!!!

Crille fick naturligtvis inte i en boll efter det, och nästa gång du möter Crille prova då med att visa tungan och hälsa från Roten!!!

Lee

Marcus sa...

Lee: Haha.... Ja Pallen nämnde den där incidenten i lördags. Rotens tunga är ingenting man vill beskåda utan en herrans massa styrka i pysket.

Anonym sa...

Vad sägs om en gipsavgjutning av Rotonens tunga med ingraveringen "Grå stå" som framtida present till C. Magnusson?
Tre flugor i en smäll, liksom.

/Pal

Marcus sa...

Pal: Hehe vi kan börja samla in pengar redan nu. Om Crille nånsin kommer tillbaka från Filippinerna. Jag lägger ett par hundra lätt...