måndag 2 februari 2009

Mina flimmerhår har skickat tack-kort

...
Lördagens festligheter blev precis det cirkus-nummer man kunnat förvänta sig. Drar upp några småsaker i punktform:

- På tjejernas födelsedagsfest på Skepparn skådades en människa som tydligen kallas livsnjutaren. Svalare snubbe har man aldrig sett. Han hade stora nörd-brillor och såg ut som en sådan person som gillar att röka på. Denna tro förstärktes ytterligare genom att han bar en tröja med texten "I'm clean now".

- HedersGurras bror Erik gjorde entré iförd mustasch och lumpen-brillor. Utseendet påminde rätt mycket om en mental-patient. Har ett kort på min telefon som är så vederstyggligt att jag inte ens har hjärta att publicera det :)

- Vid nedre baren på Oscar fick Gurra en utskällning av Totte. Det berodde tydligen på att han slängde upp en grogg i luften så det regnade sprit. Hasse säger att Gurra beter sig som en rockstjärna och jag är väl villig att hålla med.

- När jag kom hem hade jag en energidryck i min högra jackficka. Var den kom ifrån övergår mitt förstånd. Enlighten me please!

- Montell passade på att stänga av telefonen för att inte inledas i frestelse. Fegis..

- Jag så mycket som tittade inte ens på en cigarett. Eller på någon annan form av nikotin för den delen. En milstolpe i mitt liv. Precis som jag alltid trott blev bakisheten betydligt lindrigare. Ni har sett mig puffandes för sista gången.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår var det nära att jag satte mig i bilen och åkte till Gävle. Ett 400 kr vad skulle avgöras mellan dom livslånga kombatanterna Jesse Brodin och Rillis Olsson. Grenen var skridskoåkning. Jesse fick ett varv runt rinken i handicap. Således skulle Rillis åka 5 varv och Jesse 4. Jesse påstår att Rillis bara kan åka översteg åt ett håll och planerade därför att insistera på att tävlingen går åt det hållet. Men en sådan enkel fälla tror jag inte han kan ha gått ner i.

Enligt honom själv var sittplatserna runt långsidan sedan länge utsålda. Wiberg, Mårten, biljardare plus annat löst folk borde varit på plats.

För länge sedan avgjordes ett liknande vad i Treffens gymnastikhall. Grenen var löpning runt hallen. Rillis fick ett varv före av 4 och lyckades vinna med en långsida.

Blir intressant att få höra resultatet och det vore inte mer än rättvist ifall någon filmat spektaklet.

1 kommentar:

Anonym sa...

HAHAHAHAHAHA riktigt roligt publicera resultatet