fredag 13 mars 2009

Af Ugglas

...
Lyssnar på Vakna med The Voice som går på 5:an. Gäst i studion är Caroline Af Ugglas.

Ända sedan jag såg henne i den där hemska musikvideon (ganska bra låt) för cirka 10 år sedan har jag små-ondat på henne. Till stor del för att jag ogillade hennes gigantiska glugg mellan framtänderna. Plus att hon verkade vara stereotypen för en estet. Manchesterkläder och virkad basker. Allt det här saknade grund utan var antaganden efter att ha sett henne i den här videon.

Men efter att ha sett henne i programmet har jag ändrat uppfattning. Hon verkar mycket sympatisk. Inte heller var hon sådär estetiskt kenpig och introvert som jag förväntade mig. Snarare stockholmskt positiv och jätteglad.

Det pratades om hennes deltagande i melodifestivalen imorgon. Samt om bilolyckan hon var med om nyligen. Någon höll ett vakande öga över henne och med lite mer otur i grunden hade det kunnat vara godafton för gott. Men nu blev det inte så. Istället får jag anta att olyckan genererar massa positiv PR och extra röster. Det är nästan så man kan tro att olyckan var riggad. Av någon kisch pr-byrå som vill pröva lite nya grepp.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Minst lika riggad som varenda nätpokerhand!

/Pal

Marcus sa...

Nätpoker är inte riggat. Det är bara korten som ibland lägger sig i konstig ordning :)))))

Anonym sa...

Aha... men det är större chans att, quote: "hitta Jimmy Hoffa i soprummet" end quote, än att korten hamnar i "konstig ordning" varje hand ;-)

/Pal

Marcus sa...

Men när du skapar kontot kan du ju kryssa i huruvida korten ska komma konstigt eller normalt... Konstigt är automatiskt ikryssat så om man inte tänker på att ändra kan man känna sig lurad.

Anonym sa...

Vad slut du är ;-)

/Pal

Anonym sa...

Hela mitt liv är riggat. Pokerstars, Goop, Svanstedt och alla ni så kallade vänner är med garanti brickor i ett stort nätverk.

vad fick du för rollen som en biljardspelande, otursförföljd brillorm, Gurk!!!


/lee :)

Marcus sa...

Lee: Vad jag fick? Den stora äran att aldrig kunna kliva ur rollen och tillbaka till mitt eget liv. Blev för gott den karaktär jag egentligen bara skulle gestalta