lördag 21 mars 2009

Går inte riktigt som en klocka

...
Ni kommer ihåg den där klockan jag igår skrev att jag skulle vara tacksam över att jag ägde...

Det var inget genialt schack-drag att skriva det eftersom den igår natt passade på att sluta fungera. Alla återupplivningsförsök har varit fruktlösa. Urverket är på strejk, eller som man brukar säga "har tagit sin mats ur skolan".

Klocka kan därmed läggas till listan över saker jag är utan. Tillsammans med andra nobla saker som pengar, hus, flickvän, barn och framtidsutsikter. I dagsläget känns det som min "utan"-lista håller yppersta världsklass och jag är villig att slå vad gentemot andras utan-listor till jämna pengar.

Lika uppfräschande som en ansiktsbehandling med youghurt-bas var det att idag observera människorna på travet och se deras tappra försök att göra av med sina pengar. Otroligt nog körde jag och drack därför bara en mellanöl. Tänkte försöka mig på kasinot ikväll och vill känna mig fräsch i huvudet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nej men vad ur-tråkigt, nu måste du ju gå in på dina undanstoppade poletter och köpa en ny!

/Pal

Anonym sa...

Hoppas att det gick bra för dig på travet. Själv blev det datoravstängning redan efter första avd av V75 när Adielssons rullade över i fel gångart och länmade över segern till favoritjäveln. Men du din tur-klubba hade väl lastat på Einar, och satt och garvade åt oss som trodde på chans in på upploppet.
Resultat: Inte denna vecka heller!!!

Lee(har lånat en av dina bästa vänner, nämligen Bitterheten)

Marcus sa...

Pal: Det finns bara kaksmulor undanstoppade. Mitt imperium består till stor del av luftt....

Lee: Jag hade oxå olyckan som galopperade över mållinjen. I slutändan hade det inte spelat så stor roll, men resan mot 5 rätt hade varit mycket mer spännande.