tisdag 7 april 2009

Arbetsmyror

...
Igår spelade jag en 800 kr freezeout-turnering på kasinot. Man börjar med 3000 i marker och sjukt nog är strukturen bättre än på deras 1500 kr freezeout där man börjar med 5000 i marker. Varför?

Jo helt enkelt för att man hoppar över ett par blind-nivåer i den dyrare varianten. Det finns nog en oro att spektaklet ska dra ut på tiden alltför mycket. Den på förhand goda tanken att starta med fler marker blir i realiteten precis tvärtom. I den billigare varianten igår var blindarna 20/40, 30/60 50/100. Den dyra hoppade direkt från 20/40 till 50/100 plus att jag tror det var någon nivå till som hoppades över. Eventuellt var det oxå 20 min perioder istället för 30 min perioder. Nog tjatat om detta. Även om blindarna stannat på 20/40 hela året ut hade jag inte vunnit några pengar. Turneringar är ingenting för mig. Ska dock fortsätta att spela några eftersom jag har några idéer jag vill prova.

Blev väckt av ett samtal från Jesse Brodin. Glad i hågen lät han meddela att han satt på Wayne's med Marcus Chamat, som precis vunnit 8-ball SM i biljard. I Arbetarbladet var det idag en intervju där han tydligen sagt att "jag gillar att arbeta". Rätt lustigt eftersom det här kommer från den enda person i Sverige som arbetat lika lite som mig de senaste 4 åren. Jag skulle oxå vilja hitta på en bra egenskap. Synd bara man inte ser ut att få så mycket massmedialt utrymme med min nuvarande sysselsättning.

Ikväll blir det basket. Bommens Norrköping ligger under med 2-1 i matcher och spelar alltså för sin överlevnad. Vet inte riktigt vilka jag ska hålla på, men av lokalpatriotism får väl drakarna mitt passiva stöd och sporadiska hejarop.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jämte er är det nästan så att man får kalla sig själv arbetsnarkoman, jobbade ju 4 hela veckor under 2008! :D

/Pal

Marcus sa...

Ja flitens lampa lyser i din boning :)