fredag 13 juni 2008

Långsittning...

...
Har precis vaknat upp efter en välförtjänt tupplur. Blev en riktig långsittning igår, tror jag spelade 13-14 timmar. Ni som känner mig vet att det brukar innebära att jag var rejält back. Vilket jag var. Dock lyckades jag rädda till misären och slutade till slut 1,5 inköp back.

- Låg typ 4 inköp back när jag raisar med TT. Flop 357 och han synar mitt c-bet. Turn T och nu checkar jag till honom men han checkar tyvärr bakom. River J, jag betar ut och blir raisad. Kan inte se någon stegehand på honom så jag smäller in degen och han synar med blixten och visar 98. Blev en stor pott och av just den anledningen skulle jag nog betat turnen och stängt honom ute. Men jag hade en riktigt stark känsla att jag skulle kunna få av han ett bet.

- Hade KT i BB och det floppar TT7. Det blir en helvetes skottlossning och totalt på flop, turn och river går närmare 2 inköp in mot SB. Han raisade inte Pre så han kan "kunde inte" ha AT. Är bara slagen av T7 alltså, och T2 med tanke på turn 2:an. Självklart har han T7 och i efterhand står det klart att jag antagligen inte skulle 3beta hans turn re-raise.

- SB är ny på bordet och jag hade inga stats på honom. Han openlimpar och jag raisar med AKs i BB. Han re-raisar, varpå jag smäller om igen. I blindsfight mot okänd spelare är jag villig att spela all-in med AK. Han stoppar in och brädan kommer KQ3T4 och hans AJo står alldeles utmärkt.

Dessa 3 potter utspelade sig i ett läge där jag var på väg tillbaka och inte hade så långt kvar till jämnt upp. Det är väldigt frustrerande att åka på coolers i sådana lägen. Man ser ju visionen framför sig att "nu måste jag sitta i flera timmar till för att ta mig tillbaka till samma läge som jag nyss var i".

För övrigt var det en kille som önskade mig död igår, plus att han gärna såg att cancer skulle bli det som tar knäck på mig. Ja man stöter på alla sorters människor...

Inga kommentarer: