torsdag 19 juni 2008

Pre-Midsommar

...
Min sista dag i Gävle avslutades på ett tillfredställande och värdigt sett. Kanske det är något som högre makter ser till för att säkerställa att man någon dag återvänder.

Titta på bilden nedanför och ni kan snart räkna ut på vilket sätt det här blev en bra dag.


Ja just det. Jag gick segrande ur dagens tennisbatalj. Siffrorna denna soliga torsdag skrevs till 7-5, och jag var aldrig orolig!! Den gode Chamat må vara en av de bästa i världen när det kommer till biljard, men när han möter en psyksjuk sundsvalls-bo med synfel i tennis så är det punktering.

Skämt åsido var matchen väldigt jämn och det var även anledningen till att vi bara spelade ett set. Jag hade bara mina squashskor vilket gjorde att vi spelade inomhus. Det blir en relativt hög värmenivå i en hall med aluminiumtak. Ansträngningen för ett set är därför klart påfrestande.

Tack vare mitt squash-spelande har jag fått mycket bättre kondition. Jag blir inte lika trött under långa slagdueller samt jag rör mig mycket fortare runt banan.

Avslutningsvis vill jag framlyfta ett slag från min sida i ett viktigt läge. Ni har väl sett en sån där perfekt stoppboll som bara grusspecialister kan utföra? En sådan slog jag idag i ett viktigt läge. Många gånger har jag velat slå den perfekta stoppbollen och idag blev det verklighet. Vilken känsla.

Nu blir det hemåkning till Sundsvall. Jag ska upp i ottan och börja bertla så tidigt som möjligt. Innan det ska jag och Montell på något sätt tillverka strutarna till eftermiddagens mästerskap i strutfotboll. Kanske kanske kommer The Stoef att dricka öl ur stövel i år igen :)))

Later kidz...

1 kommentar:

Anonym sa...

Underbar bild!!

/Pal