söndag 29 juni 2008

Solkig saturday

...
Livepoker är en epidemi som vanligen drabbar män i åldern 20-55. Sjukdomen förekommer oftast kring lönehelger och andra begivenheter såsom V75-dagar, bertlingar och bråk med frugan.

Denna svåra plåga drabbade mig idag då jag för första gången på ett par veckor satte in näbben på kasinot. Det dröjde inte länge innan jag satt i ett 20/20 dealers parti med ett gäng glada gamänger.

Efter ett tag synar jag i Holdem 140 kr PreFlop med 77. Floppen kommer J73 med två spader. SB checkar, Hedersgurra betar 450, jag synar bara eftersom jag anade att SB skulle blanda sig in i verksamheten. Mycket riktigt, han ställer in 2.000, gurra foldar o jag synar såklart. Turn J vilket ger mig kåk och därmed har jag dödat ett ev flush-drag. River 4. Jag lägger upp mitt fulla hus, han tittar på sina kort och sedan på bordet och sedan på sina kort igen, för att slutligen veckla fram J4 soooooooooooted. Han drog en runner runner pråm som den enklaste saken i världen. Dessutom slowrollade han mig en aning genom sitt fram-och-tillbaka-tittande. Det var nog inte riktigt meningen tror jag så inga sura miner över det.

Sedan blev det en fortsatt trist historia och jag backade till slut ytterligare ett inköp. Bland annat gjorde jag ett tvivelaktigt spel med K9 som kostade mig 1400 kr.

Jag drack 2 heineken på flaska trots att jag inte tänkt dricka någonting alls. Det är svårt att hålla sig helt från alkoholen när hela stället är på fyllan. En svagare person hade ikväll trillat dit på ytterligare drickning. Men inte jag. Min starka person vandrade raka vägen därifrån och tillbaka till trygga internet där jag rättvist nog fick vinna några inköp. Skön avslutning på en annars trasslig dag.

Morgondagen bjuder på allehanda turneringar och jag tror i vanlig ordning att det ska vinnas stort.

Inga kommentarer: