onsdag 25 juni 2008

Tafflig tisdag

...
I mitt liv händer inte mycket spännande just nu. Gårdagens/natten bjöd på 2 händelser. Squash och poker.

- Rille fick till oavgjort resultat efter att ha varit mycket piggare än de senaste 2 gångerna. Vi spelade 2 matcher och vann varsin. Den första vann han med 3-1 i set och den andra vann jag med 3-2. Mycket bra motion, har sällan varit så trött faktiskt. Igår fick jag många gånger höra "jag vann med 5-4 i set, alltså vann jag totalt", vilket jag tycker är bs då vi räknar matcher och inte set. För övrigt är jag den moraliska vinnaren oavsett vad.

- Poker. Ja vilken sorglig historia. Igår efter squashen tog jag ett pass, vilket blev en ganska lång sittning. Flera gånger efter jag idrottat när man känner sig sådär jättefräsch hittar jag lång-minus. Fattar inte varför. Man är i harmoni och borde ha bättre förutsättningar än annars att hitta ett uppslag. Blev sittande ganska länge och spelade till slut 3.000 händer. Resultatet blev 2 inköp ner och det får väl anses vara inom gränserna för vad som är acceptabelt.

Resten av dagen ska spenderas med att försöka lära mig jonglera med 4 tennisbollar. Det verkar nämligen vara min bästa idé just nu på hur jag ska försörja mig i framtiden. Skratta ni, men endera veckan kan jag stå med min hatt nere vid IN-gallerian....

Inga kommentarer: