torsdag 12 juni 2008

SUNDSVALLS STÖRSTA TURKLUBBA!!!

...

Jag har lagt till en omröstning på bloggen. Den finns uppe till vänster och ämnet är vilken i min bekantskapskrets som är den största turmänniskan. Det handlar alltså om tur i spelsammanhang, dvs vilken man helst inte skulle vilja ha en coinflip mot.

Det finns andra områden i livet där man kan vara turlig men dom lämnar vi för tillfället. Montell tror jag kan vara kandidat på den titeln. Får dricka nästan varje dag och umgås med södra sveriges alla adligheter. :))

Närmare beskrivning av kandidaterna:

Jocke Kjellbom: Erkänd turklubba sedan tidiga tonår då han helg efter helg rensade knektöppnings-spelen med sin eviga förmåga att köpa in trissar och flushar. Dessutom vinnande spelare på turliga spel som trav och keno. Har inte jobbat en enda dag i sitt liv men har ändå alltid haft mycket pengar. Krossar blackjack borden runt om i världen och senast förra veckan satte han singelnummer på rouletten som om det var det mest naturliga i världen.

Gustav Tägtström: En jätte-ture i grunden, men kan eventuellt ha satt för mycket tilltro till sin luva. Det är han inte ensam om att ha gjort. Men alla som sett Gurra i action vet vilken sinnessjuk tur-kapacitet karln besitter. Även han vinnande travspelare. Åtminstone på system jag erbjuds andel i men till slut avstår från att köpa in mig i.

Hasse Bengtsson: Återigen, en EXTREM ture i grunden. Har kammat hem miljonvinst på v75 för några år sedan. Ligger även jätteplus på Keno, vilket ofta beskrivs som det spel med sämst vinstchans för spelaren. På kasinot ses han ofta och det är högst ovanligt att han förlorar all-in situationer. En av de få jag känner med egenskapen att kunna snubbla in i några hundra tusen.

Mig och min otur känner ni sedan tidigare. Blir intressant att se resultatet av detta. Jo, en sak. Om jag vinner omröstningen kommer jag, förutom att sluta spela poker, börja spränga saker i luften.

Jag vet vem jag har mina pengar på. Alla har vi vår egen favorit-ture.....

Det går att rösta i ungefär en vecka till och sedan ska största turen i stan krönas med ceremoni på Tandlösas (Dalton's) samt tilldelas ett värdigt pris. Priset kan dock dröja pga strulig tävlingsledare men inom sinom tid dyker det nog upp.

Hejja Hejja

3 kommentarer:

Anonym sa...

But rasberry! Det börjar gå utför, för mig! Senast idag ringde en "jansson" till mig... Vad är det som händer. Jag kläckte ur mig med stakig stämma: Säg Af Jansson iaf annars blir det luren! Ett VA? får jag till svar och träffar NO-knappen i nästa ögonblick. Så kan det gå när man lirar didgeredå!

Anonym sa...

Jag röstar på Heders... Han har ju turen att vara born and raised in TIMRÅ!!! som alla Lirare

Anonym sa...

...tur var det. Detta som hände i okt har dock inget med tur att göra. Min granne, tillika travtorsk, fick för sig att lira en DD på Åby en V75-dag. I första vinner Lovely Conch till ca 50ggr fläsket. I andra vinner "Svanberg" med Juvel Neo till 10ggr. DD ger 510ggr. Senare kommer CP:t ut och berättar att han satt en RAK dubbel!!! -Hur mkt hade du? frågar jag. Han flinar lite(ungefär som Huge). -Jag hade en tvåhundring men DET KÄNDES SÅ BRA, så jag lirade en röding till!!!
Han lirar alltså 700 på en rak dubbel till 510ggr, verkligt!!!