lördag 25 juli 2009

Golfklubbor finnes inte längre

...
På söndag ska jag åka på lillsemester. Först ett par dagar nere i Skåne hos min faster och sedan nån vecka i Stockholm för umgänge med mina gamla studiekamrater.

Nere i Skåne är planen att det ska spelas golf. Något jag inte gjort på ett par år och ser fram emot mycket. Strax innan jag slutade spela köpte jag ett helt nytt järn-set från King Cobra. Fantastiska klubbor som, med en bättre chaufför, skulle kunna uträtta stordåd runt Sveriges golfbanor. Igår gick jag upp på vinden och döm om min förvåning när jag upptäckte att klubborna gått upp i rök. Kvar däruppe fanns enbart mina gamla klubbor. En sorglig samling.

Så nu undrar jag - vart i helvete är mina klubbor????

Jag kan inte glömt dom någonstans, för jag har starka minnen av att dom ställdes upp på vinden efter att under lång tid upptagit plats i bilen. Så någon måste ha lånat dom och glömt bort adressen.

Ledtrådar mottages tacksamt och den som ger ett tips som leder till ett gripande belönas med en kopia av sången jag sjöng in på min 30-årsdag. En belöning god som någon. Så fram med förstoringsglasen och jaga rätt på mina klubbor.

2 kommentarer:

Sanna sa...

För den belöningen är jag beredd att köpa helt nya lyxklubbor till dig.

Marcus sa...

Sanna: Säg inte det du, för det kan bli ditt dyraste misstag hittills i livet :) Nog för att det är eftertraktat material att lägga vantarna på.