onsdag 15 juli 2009

What's cooking

...
Ifall du går i funderingar kring vilken typ av gryta som ska serveras till helgen har jag ett förslag du omgående kan stryka från listan.

Blandningen psylliamfröskal, hibiscusblommor, lakritsrot, cascara sagrada, kelp, rödbeta, vaxpors, pepparmyntablad, kanel, fruktbägare från svart valnötsträd, pumpafrön, verbena, röd alm, våtnarv, aloe verablad, kardborre, rabarberrot, yucca, vitlök, alfalfa, blåbär, nejlika, berberis, timjam, bentonitlera, kattmynta, vitpil, echinacea purpurea, salvia, kruskäppa, maskrosrot, olivblad, läkemalva, ingefära och cayennepeppar har helt otippat visat sig smaka förjävla illa.....

Det är nämligen ingredienserna i den ena burken tillhörande min detox-kur. Den andra burken är lindrigare men är framförallt i piller-form. Den här skiten däremot, den ska man blanda med juice eller vatten. Fast vatten går det inte att blanda med eftersom det smakar så fruktansvärt illa. Att sedan konsistensen är sådär fröig och nästan fastnar i halsen får mig att vilja spy på plats.


Vill man vara fin får man lida pin tydligen.

2 kommentarer:

snake sa...

Allvarligt... köper du det där?

Marcus sa...

snake: Jepp, o som lök på laxen betingade skiten ett duktigt pris oxå.