torsdag 20 augusti 2009

Bryter av från normen lite

...
Nu ska jag bjuda på nåt jag inte ofta bjuder på. Ett feelgood-inlägg.

Eftersom pokerspelet havererar sakta men säkert får man frodas i vardagens övriga beståndsdelar.

Stege-matcherna är igång på squashen igen, och jag spelade min första match tidigare ikväll. Det blev en komfortabel seger med 5-0 mot en kille jag spelat väldigt jämnt med vid våra 2 tidigare möten. Förvisso vann jag bägge, men det var väldigt jämna matcher som jag vann i skiljeset. Men idag dansade jag omkring och hade allting under kontroll.

Jag känner mig rörligare och smidigare än någonsin tidigare. Min sommar i hälsans tecken har inte bara gjort mig 5 kg lättare. Fullproppad med diverse hälsopreparat är jag dessutom okristligt pigg och alert.

Det ska bli mycket spännande att se vad det här kommer leda till i höstens seriespel. Vårt lag "Grattis" vann div 3 förkrossande i våras och kan nog räkna med betydligt tuffare motstånd i 2:an. Vad passar då bättre än en nyrekondad Gurk?

Kanske, kanske kan en framgångsrik höst och vår leda till utnämningen jag väntat på i så många år nu. Nämligen "Årets Drake 2010", med tillhörande prisutdelning och mottagande av folkets jubel vid nästa års Gatufest. Som jag ser det finns det inte många starkare kandidater just nu.

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Jag har inte sett ett enda ord om Golfrundan på Öjen som gick av stapeln häromdagen, vad beror detta på? Hyllingen lyser med sin frånvaro också, men det är klart den som väntar på ngt gott...

Marcus sa...

Jag har den sparad på telefonen och lägger ut den senare idag. Måste först leta fram mojängen för överföring från mobilen... :)