söndag 23 augusti 2009

Tillbaka på Öjen

...
Tidigare i veckan spelade jag äntligen en golfrunda på en respektabel golfbana. För första gången på flera år. Min gamla hemmabana Öjestrand skulle återigen få mig på kokning. Vittnen till den förmodade kokningen var Gurra och hans gamla arbetskollega Figge, som dagen till ära ordnat med golfbilar och hela programmet.


Tyvärr lyckades banan inte så jättebra eftersom jag spelade mycket bättre än förväntat. Eller mindre dåligt kanske jag ska säga. När jag var i sthlm på en pay-and-playbana senast fick jag några tips av Bergström. Dels att öppna klubban mera och dels att ändra greppet en aning. Vilket ledde till mycket stabilare slag och i förlängningen något som gör att jag håller mig runt 20 i hcp. Fast jag är fortfarande alldeles för ojämn för att vara nöjd. Jag är en perfektionist och det stör mig oerhört att golf är ett så pass svårt spel att man tvingas acceptera en massa brister och elände.

Tillbaka till rundan på Öjestrand. Insatsen var den här gången inga pengar. Utan precis som vid förra rundan med Gurra skulle den som vann få en hyllningsvideo från de två förlorarna. Föga oväntat hamnade jag i förlorargruppen. Tillsammans med Gurra.

Men listig som jag är lyckades jag senare på kvällen lura in honom på en golfmatch på xbox360. Där insatsen, förutom att göra hyllningsvideon, var 30 st Hitlers hund. Här har ni resultatet.


4 kommentarer:

Anonym sa...

"So long, suckers!"

Kan väl inte komma en klockrenare kommentar efter att precis genomlidit förnedringen av att få göra 30 st. Hitlers hund - inför en videokamera. Stor humor.

/Pal

Marcus sa...

Pal: Haha ja den kommentaren var i sammanhanget aningen malplacerad. För övrigt fuskade han med övningarna och gjorde nog max 20.

Figge sa...

Tack för hyllningen grabbar, sugna på revanch? hojta till nåt.. O gärna i tid, inte en timme innan som Heders provade med idag hahaha /Figge

Marcus sa...

Figge: Varsågod herr Klocka! Jag tar gärna revansch någon dag. Och ja, vi får prova att ge dig lite mer tid än en timme nästa gång :)