lördag 8 augusti 2009

Det vankas livepoker.....från läktaren

...
Imorgon avslutas höstpoker-veckan här på kasinot i Sundsvall med finalbordet av main event. Inköpet var 5.000 kr och jag tror det var runt 50 spelare till start.

Chip-trea ligger Rille och han har chansen att lägga ytterligare en fin titel till sitt redan otroliga track-record i live-turneringar. Det nobla förstapriset på 90.000 kr skulle väl antagligen smaka fågel i den skånska truten. Han ska spela i en av våra love2rake-tröjor och jag gissar att det kommer innebära lite extra medgång. Det är ju bara att titta hur långt det har tagit mig. Här har ni karljäveln i all sin prakt.


Förutom ett otal turneringar på cosmopol i Sundsvall (senast en i förrgår för 27.000 kr) har han vunnit många av dom större turrarna på klubben i Gävle. Plus finalbord på SM i stockholm tidigare i år. Samt en tredjeplats i Nordic Light för ett par år sedan för finfina 150.000 kr. Dessutom har han på 5 starter i sidoturneringar under WSOP kommit in the money 4 ggr, varav ett var finalbord.

Nyss satt vi och pratade om att han verkligen borde ut på EPT-touren och ta sig an utmaningen att vinna dom riktigt stora pengarna. Tror faktiskt att det är få som har bättre förutsättningar. I synnerhet med den extra bra strukturen det innebär att spela events med €10.000 i buyin.

Så imorgon laddar vi upp med en squash-match runt lunch och sedan blir det till att railbirda finalbordet som drar igång kl 16. Det är 2 lokala spelare kvar och krigar. Min nemesis Stephen och Magnus. Bägge duktiga spelare som vunnit sin beskärda del av turneringar. Väl mött...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klonk Stephen !! Satt vid hans bord när han synade raise pre flopp med 88. Heders Stephen hade ca 22 K. Floppen landar 1062 inge färgdrag. Han checkar och slår om allin med 14k raise. Stackars hudik killen synar med KK och STORA GRATTIS, sista åtta jäveln kommer på turn då jag också hade 1... Hur kan man missa att vinna turren med den turen??

/ Eliasson

Marcus sa...

Eliasson: Men han kan ju fortfarande vinna turren. Han kommer ju sitta o veva för fullt där på finalbordet. Endast en 1-outare... Det har man i alla fall läst i böcker om att det är möjligt att utföra.