måndag 28 september 2009

Rambling round

...
Fredagens begivenheter resulterade i en lördag helt i ångestens tecken. Men idag var jag på benen och hade en inbokad steg-match på squashen.

Han jag mötte är duktig och sist vi möttes vill jag minnas att jag vann. Dagens match var grymt jämnt och till slut torskade jag med 3-2 i set. Efter att varit i ledning med 2-1. Fast det gör inte så mycket eftersom matchen var så välspelad och jämn. FAST DET VAR VÄL SJÄLVA FAN ATT MAN INTE LYCKADES KNYTA IHOP SÄCKEN.

Förvisso har jag en liten ursäkt i att Gurra ringde precis innan avgörande set och satte griller i huvudet på mig. Med sitt vanliga snickeliding. Samma snickeliding som fick mig att jaga honom med minigolfklubban i högsta hugg. Fick man betalt för att tilta folk skulle herr tägtström taxera 7-siffrigt.

Nu ska jag spela ny stegmatch imorgon bitti och sedan väntar seriespel på tisdag kväll. Min plan är sedan att bege mig till Gävle för intensivt pokerspel från onsdag till söndag.

Kanske, kanske hinner man med ett besök på biljarden eller ett kaffebesök hos Pallen. Även Jesse Brodin har lyst med sin frånvaro så vi får se ifall man lyckas locka in honom från Bomhus. :)))))

2 kommentarer:

Anonym sa...

Min dörr är alltid öppen! I alla fall sen du stoppat i femkronan i sloten bredvid, som Maioli skulle kunna sagt :D
Angående just kaffe så börjar det sina, men ska dra iväg ett sms till Peace så kanske det löser sig iaf.

/Pal

Marcus sa...

Pal: Kaffekungen själv. Hörde att han har en bra kontakt på Gevalia. :)