söndag 13 september 2009

Resesällskap


Är på väg hem till sundsvall. Döm om min förvåning när jag på pressbyrån hittade en Kalle Anka pocket utan jobbiga Musse Pigg avsnitt. All alone med en förhoppningsvis bitter Von Anka. Resan kommer gå rekordsnabbt.

3 kommentarer:

Benny Bling Bling sa...

Jag premenuerade på Kalle Anka & CO. (33 sidor)
Kalle Anka pocket. (256 sidor)
Kalle Anka minipocket (100 sidor)

En tredje del av dessa underbara verk gick tyvärr oanvända till Fyndlagret på grund av en tråkig jävla musjävel som var alldeles för självgod för sitt eget bästa.

Tror seriöst inte ens Disney himself gillade råttan. Men likt alla första kärlekar (Musse var första stjärnan - Kalle kom senare) hade han svårt att slita sig från det lilla prettot!

Anonym sa...

Titeln på den skulle lika gärna kunnat vara "Brigell en kväll på klybben";)

Lee

Marcus sa...

Benny: Det enda positiva med Musse-avsnitten var Kommissarie Karlsson. Vilken nöt han var...

Även jag prenumererade på Kalle i många år och tidningen bidrog till viss del till att forma mig. Kanske därför man är som man är?

Kalle Anka pocket gillade jag inte lika mycket eftersom det var en annan översättare. Men det var nog lite överdivet, för med lite perspektiv gör den tjejen oxå ett bra jobb. Men Stefan Diös, som översättar tidningen, är fortfarande en otrolig förebild.

Min kusin är kompis med honom och han agerade dealer under mina släktingars överraskningsfest för mig i sthlm förra året. Mycket festligt.

Lee: Haha ja ska man tro vad man hör verkar det vara bekvämt att vara Brigell. Men hans egen åsikt i frågan lär ju vara aningen mer dämpad. Det ska jämras är nog den stora behållningen av att växa upp på biljardhallen :)