fredag 15 maj 2009

Grey's Anatomy

...
Jag är i skriande behov av en sån där manick från Men In Black. Ni vet en sån som raderar minnet av det man just upplevde.

För någon timme sedan när jag vaknade satte jag mig och slö-tittade på tv en stund. Eller det var tänkt att det bara skulle bli en stund. En hel timme blev jag sittande. Framför Grey's Anatomy. I samma anda som Melrose Place, Sunset Beach och andra tjej-såpor är serien konstruerad för att man ska kunna börja titta och efter 5 minuter känna till alla karaktärer och intriger.

Serien verkar väldigt bra vilket smärtar mig oerhört. För det sista jag behöver just nu är ytterligare en tv-serie att följa. Inte bara följa, utan se ikapp alla avsnitt som varit oxå. Måste genast glömma bort den här morgonen och bespara mina stackars ögon.

5 kommentarer:

Lenny sa...

grey is the grej

Anonym sa...

Greys anatomy är en kanonserie!!!!
När den går på 5:an 21:00 på onsdagar vet man att man kan spela poker ostört i 60 minuter (sambon älskar greys)....

Marcus sa...

Lenny: Svart- och vitbloggarna har haft utläggningar kring vem du är... Är det bekräftat eller arbetar du i skydd av mörkret fortfarande?

Anonym: Kanske det är så att sambon vet att när det är onsdagspoker kl 20:00 kan hon se på Greys ostört i 60 minuter (killen älskar poker) :-)

Anonym sa...

Man skulle kunna tro att du är sambo Gurk

Marcus sa...

Anonym: Lyser min outtömliga vishet igenom så skarpt? :)