tisdag 2 september 2008

Nattpass på spelfri måndag

...
Den spel- och datafria måndagen höll exakt i en vecka. Till stor del beroende på söndag-nattens förluster som jag var ivrig att jaga ikapp.

För att lindra mitt samvete över löftesbrytning lagade jag i ordning en laddning köttfärssås samt tog en promenad.

Köttfärssåsen smakade av någon anledning gigantiskt mycket sämre än den brukar och promenaden varade i exakt 20 minuter, dvs precis så kort att fettförbränningen blir lika med noll. Jag råkade ut för en ohygglig värk i benhinnorna vilket måste bero på de senaste dagarnas tåhävningar. Fick tips om att det ska vara förebyggande för hälsenan. Min stora skräck i livet är hälsenan går av under en squash-match.

Åkte och hämtade upp en stolt Tonke. Han deltog i gårdagens kräftskiva på Skeppsbron och hade precis stämplat ur en 4-dagars. Vidare avfärd ner till lokalen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Precis som vanligt börjar jag spela på Boss Media. Precis som vanligt låser sig internet flera gånger på kort tid. Precis som vanligt klarar Boss Media skit-klienten inte av att re-connecta, vilket innebär omstart av programmet varje gång internet disconnectar.

Precis som vanligt svär man lite och byter istället till en sida som inte är lika känslig. Precis som vanligt hämtas nerslaget igen efter tappra 1.000 händer och nerstängningen är ett faktum. Ska bara spela sista varvet på det sista bordet jag hade igång.

PRECIS som vanligt får jag KK, raisar UTG och får syn av SB. Flop AK5 regnbåge. Bingo. Han check-synar mitt floppbet. Turn 4 (2:a klöver) och han checkraisar mitt bet. Tanken att han kunde ha en stege fanns där men han kan lika gärna ha ett flushdrag eller någon av myriaderna av tvåpar-händer samt lägre triss. Väljer att syna och river kommer en blank T. Han betar ut 3/4 pott och jag ställer honom all-in, varpå HAN TÄNKER ÄNDA TILLS TIDEN HÅLLER PÅ ATT RINNA UT OCH SYNAR SEDAN MED 23 sooooted. Precis som vanligt finns det inget mer irriterande än att bli slowrollad när man sitter på the virtual nuts.

Ingen fara på taket, låg fortfarande lill-plus och planerna på att stänga ner kvarstod. Vad händer? Jo, jag openraisar på knappen med KJ, flop KJ9, och blir checkraisad på flop. Kände en mycket stark känsla att det var frågan om en Jan Stegeby men ångan över förra handen avgjorde saken. Keramik in på turn och mycket riktigt, det lilla krypet krafsade fram en stege.

Precis som vanligt när detta händer läggs alla avslutningsplaner på is och dom gamla borden sparkas igång igen. Lyckades dock vinna ett par potter rätt snart. Detta i kombination med ett minskat spelsug gjorde att borden stängdes. Ett halvt inköp in får väl anses som okej med tanke på hur trasslig dagen var.

Har känt mig lite i emotionellt svaj senaste dagarna. Poker är en tuff bransch. Det finns inga klara facit till hur händer ska spelas, vilket medför ett starkt tvivel på sin egen kapacitet under dåliga perioder. Därför kan man i princip vinna 14 dagar i rad, förlora den 15:e, och ändå fundera på om man någonsin kommer gå plus igen. Så sjukt kan det vara ibland .

Men men, resultaten de senaste 50 dagarna har varit okej och jag håller en bra winrate. Ska fokusera på att få in många händer den här månaden, och förhoppningsvis upprätthåller jag det spel som många gånger strular till det för motståndarna.

God Afton....

Inga kommentarer: