tisdag 16 september 2008

Tragic tuesday

...
Helgen blev ett praktfiasko när det kom till mina planer att spela fin biljard. På lördagens klass 1 tävling åkte jag i 8-delsfinal mot en herre i 45 års åldern. Han är rätt duktig men med tanke på vilka chanser jag fick borde jag ha förvaltat min 3-1 ledning lite bättre.

Söndagens kl 2 ska vi inte ens prata om. Jag nämner dock det faktum att jag nästan torskade mot en gubbe som var 70 samt att min slutliga baneman kommer från en stad där det knappt finns en biljardhall. Detta hände ackompanjerat av olika ondar som med stor glädje bevittnade spektaklet.

Igår kväll var det vanlig veckotävling på interpool och jag fick åtminstone spela lite bättre. Åkte i semin mot en smålänning. En öl fick man för det. Tackar. 120 kr för en öl är inte dåligt i dessa dyra dagar.

Det sista som hände innan hemgång igår var en lagmatch. Jag o Jesse mot Marcus o Rillis. Konstellationen brodin/sjöberg är klart underskattad. Vi är båda tuffa förhandlare och det är ofta på det berömda förhandlingsbordet matcherna avgörs. Så även igår. 1 före till 5 fick vi och varannan stöt var melodin. Mycket enkelt vann vi första matchen. Andra matchen blev lite klurigare och det krävdes en rejäl psykning vid 4-4 för att få Marcus att vrida ur åttan.

På tal om dyrt. Häromdagen tog jag ut 300 kr ur bankomaten och kunde senare inte hitta pengarna. Tror jag för första gången lyckades med den gamla klassikern att glömma pengarna i automaten. Alltid roligt att göra någon annan glad!

På Interpool har dom på vanliga veckodagskvällar börjat spela en hel del trance-musik. Varför vet jag inte men jag gissar på att det anses modernt. Den ena låten märkligare än den andra. Nassa konstaterade att "nu är det Berras USB-pinne som snurrar"...... lol och åter lol

Läste i en gammal slitz-tidning att Yngwie Malmsteen på ett flygplan fått ett glas vatten hällt över sig. Det var en kvinna som ogillade hans sätt. Han kontrade med kommentaren: "Nu jävlar! Nej nu JÄVLAR. YOU UNLEASHED THE FUCKING FURY"

Nu blir det pingismatch med Krille, Marcus och Jesse Brodin. Knäckta racketar står i 1,01 gånger poletterna.

Nu blir det pingis med Marcus och Jesse

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns en ljudupptagning på Yngwe

http://www.blabbermouth.net/yngwie_tokyo_flight.mp3

Klassisk!

Marcus sa...

Haha, vilken general-fåne....

Fucking fury borde jag oxå unleasha...

Anonym sa...

OM du glömde dem i automaten så rycker automaten tillbaka dem efter viss tid. Dom sitter nog på ditt konto din turluva !

Anonym sa...

GG WP i Lagcupen din imbecill...


HG

Anonym sa...

Hörde att du lirade fin biljard i helgen, hehe. Men med broder Flod som kompanjon är spelar form inte ngn roll. Han är nämligen nordens största 100-prollare. Så stora grattis, Brickan & Flod.

/Lee