fredag 19 september 2008

Update från baltikum

...
Snabb uppdatering. Ska nämligen vara nere på casinot för att spela pokerturneringen för oss biljardare om 10 minuter.

Har spelat 2 matcher idag och vunnit bägge. Har mött finnar i bägge. Den första killen spelade inte alls bra. Tyvärr tog även jag hans linje och efter massa missar låg jag under med 6-2. Chamat kom förbi och lånade ut sin sprängkö, vilket vände hela tillställningen och jag vann till slut med 9-7. Efter matchen sa han att han skulle sagt upp bekantskapen med mig om jag torskat.

I nästa match stötte jag på en lite klurigare finne. En liten spoling närmare bestämt. Ledde med 4-2 och missade 9:an. En spränglåda senare stod det 4-4. Sedan 5-4 till mig följt av ny miss och 5-5. Samma visa igen, 6-5 o sedan 6-6. Var vid det här laget riktigt jävla less och bestämde mig för att sätta i stötarna, kosta vad det kosta vill. Orkade inte göra mina klassiska lama stötar. Denna icke-maioliska linje betalade sig och jag missade inga fler stötar och vann till slut med 9-6.

Dagens kommentar stod Mika Immonen för när hans unga kvinnliga landskollega misslyckades med en ters i mitten och förlöpte rätt ner i hörnet. Även om hon inte förlöpt hade uppspelet blivit katastrof. Han grimaserade då väldigt illa (ungefär som han fått en kniv i ryggslutet) och kved ur sig "what the fuck was that". Sedan hördes han muttra något om "womens logic". :)))))

Nu ska det klonkas. Saludos...

PS. Saku tap beer är gott... DS.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fråga Sara vad kvinnlig logik är!:)

Prova att låta ngn sätta pekfingrarna i dina ögonvråer. Beordra nu personen att dra dessa ca 1 cm i riktning mot respektive öra. Greppa spjutet, och prova stöt!

Detta ger dig kanske en liten inblick i hur det är att spela biljard, snedögd!!! (var glad att du bara har brillor)

Lycka till, Brickan!

/Liiiiiiiiiiii

/Jag är oxå Snedögd