fredag 19 september 2008

Vi kommer att bo en liten bit utanför Tallinn

...
Såja, då ska man strax sova och förbereda sig inför morgondagens tävling. Min match börjar kl 1o:00 och jag möter en random finne.

Kvällen har spenderats på hallen där det varit en hcp-tävling. Vann första matchen mot en snubbe som hade 2 i hcp (jag har 1, distans 7). I andra matchen möter jag min nemesis Morgan C. Tar första lägget och anar en fin kamin hos honom. Tji fick jag, missade 2 enkla outs direkt efter och fick själv stå för kaminen. Blev så ilsken att jag skakade tass vid 2-5. Orkade helt enkelt inte se mig själv längre.

Ner på förlorarsidan där Chamat väntade (han har -2 i hcp). Tar en stor ledning direkt och han kommer inte ikapp mig förrän vid 4-4. Matchen går till avgörande lägg där jag dels gör en magnifik bollträff från en svår safe, samt turar i en boll och får uppspel på safen efter. Lyckades göra rent och vann matchen. Europamästare göre sig icke besvär, det är hemskt att spela mot mig :))))

Nästa match blev mot Mika Immonen (tidigare världsmästare, har ett youtueklipp i en tidigare blogg). Varannan sprängning gäller och i hans två första breaks spränger han i nian. Stretat emot hyggligt och matchen slutar till slut 7-4. Missade ett par stötar i viktiga lägen och mot ett kaliber-motstånd som honom räcker det till en klar förlust.

När tävlingen var klar promenerade vi mot hotellet med planen att sova. Hinner inte ens innanför dörren så väntar en 300 kr sit'n'go. Min vana trogen bubblar jag i eländet. Så typiskt. Vad är det för mening att ha tur i tidiga lägen bara för att bli general-pippad när bubbelspelet kommer igång? Jaja, det var ganska kul. Vi var 4 st glada svenskar som stred mot allehanda dårar.

Just ja. Jag och Chamat spelade till oss en liten slant mot Västerås finest oxå. Efter matchen beksriver Kristoffer hur less han blir av att förlora pengar till Chamat eftersom "det står i hans bibel att inte spela pengaspel mot honom". Hehe, skönt att se lite kokningar ibland.

Nu blir det kraftig tupplur.... Saludos.....

1 kommentar:

Anonym sa...

Stora grattis till urkrampningen! Om två timmar... ;)

Nejdå skämt åsido, vet du om någon URL till tävlingen så man kan onda på hela bunten?

/Pal