lördag 13 september 2008

Welcome to Gävle

...
Varför har Sundsvall varit så grått, tomt och livlöst ikväll? Jo för att jag åkt till Gävle såklart.

Innan jag åkte i eftermiddags skulle jag skjutsa pappa till tåget, och samtidigt låna hans mer bekväma långfärdsbil. Förutom sig själv och sin packning skulle han prompt släpa med sig 4 byttor med kräftspad som skulle in i min frys. Dessa placerades i baksätet och vid första inbromsning ramlade byttorna och hamnade upp-och-ner.

För normala människor skulle inte det här innebära något problem eftersom man såklart har kvalitéts-förpackningar med vattentätt lock. För min far blev det gigantiska bekymmer eftersom han har lågkvalitéts-förpackningar som inte alls bjöd på något motstånd. Således mängder med kräftspad på golvet i bilen.

De efterföljande 3 timmarna ägnades åt att sanera bilen från vätskan. Doften var OUTHÄRDLIG och kräkningarna låg i luften. Alla knep provades. Cillit Bang och TaBort, dels var för sig och dels i kombination. Vet inte hur mycket toapapper jag la bort.

I skrivande stund luktar det fortfarande som en bättre kräftskiva i bilen. Kräftskivor är normalt mycket trevliga tillställningar. Mestadels för att det dricks alkohol. Med bara doften blir man inte lycklig.

Kvällen har spenderats med biljardspel och träning inför morgondagens tävling. Motståndet bestod av Jesse Brodin. Backade 3 matcher och spelade sämre än någonsin. Det sved mer än dom 150 kr jag förlorade. Alla ni som känner honom vet hur hemskt det är att se hans äckliga flin. Malin, läser du det här vet du vem som bjuder på Matildas imorgon. Wille får pepparstek á la 289 kr. Kråset ska börja smörjas i tid.

Oddsen för att jag vinner imorgon minskade kraftigt. Vande mig inte alls vid dom snabba borden. Hoppas det går till sig imorgon. Man brukar ju tända till lite när det blir tävling. Desto större chans torde jag ha på söndag då det ska tävlas i klass 2. Antagligen eldar man väl där oxå och får sig en stolthets-törn som heter duga.

Förhoppningsvis blir det tennismatcher i början på veckan, mot 2 hetlevrade stackare vid namn Marcus och Morgon. Mer om detta senare. Hör ni ingenting om saken har jag antagligen förlorat.

Nu är det säng som gäller. Ska upp innan tuppen imorgon. Redan vid 09:00 måste jag upp. Ajajajaj.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Welcome to Gävle!? Det är ju min replik!!

/Pal

P.S. Fan va gott det skulle vara med kräftor nu :D

Anonym sa...

Bra spelat i Klass2 vad hände?