tisdag 9 juni 2009

Ruby tuesday

...
Gurra, Hasse, Tony samt Kjellbom (under liten protest) har lyckats hamna på en drickning idag. PÅ EN HELT VANLIG TISDAG! Dom har dessutom försökt locka ner mig med allehanda kommentarer. Gurra skrev tex att han var ursäktad eftersom "han har semester", och att jag oxå har det. Pffff...

Hamnar man på flaskan en kväll som denna, då kan man lika gärna dricka alla dagar resten av sitt liv. Vad skulle hindra en? För hur ska man kunna vara nykter onsdag-lördag om tisdags-barriären är bruten. Jag anser dock Tony till viss mån ursäktad som trots allt spelat intensiv poker i flera månader samt haft en "normal" krog-frekvens senaste halvåret. Bommen oxå eftersom han hållit sig lugn hela säsongen i Norrköping. Men dom andra heders-figurerna är då helt otroliga.

Själv har jag ägnat kvällen åt att lyssna på John Mayer. Tidigare har jag bara hört några enstaka låtar och jag måste säga att jag är klart imponerad. Mr Mayer ska läggas till mina redan gudomliga spotify-listor. Robbans lillebror Jonas skrev att "han kommer bli nasta Bruce, en modern version, take my word for it". Dessutom har John Mayer lyckats lägra Jessica Simpson, och en sån bedrift är i sig själv tillräcklig för att jag ska visa min respekt och lyssna igenom hans alster.

Till musiken har jag spelat diverse pokerturneringar. Det övergår mitt förstånd hur man någonsin ska kunna klonka en turnering. Det bara haglar utdragningar. AK all in mot 2st som bägge har AQ. Kan tyckas vara ett bra läge, men för säkerhets skull kom bägge kvarvarande damerna på brädan.

För en liten stund sedan semi-bubblade jag irriterande nog i en turnering. En kille mitt i fältet raisar till 2,8k (stor stack) och får syn av cutoff, knappen samt SB. Jag sitter i BB med QQ och har 15k kvar (average 26k). Självklart ställer jag in och nästan fnittrar för mig själv eftersom det ser ut som ett så uppenbart squeeze-spel. Min gissning är att ursprungs-raisaren skulle överställa med 77+ samt AT+. DÄRFÖR ÄR DET GANSKA SJUKT ATT KARLJÄVELN LYCKADES HA DOM GAMLA GODA ESSEN. Eller par i ettor, som Anrik så fint kallade dom. Och eftersom det bara sprutade ut damer i potten jag tidigare beskrev så fanns det inga kvar när jag som mest behövde dom. Damer sviker mig alltså även på andra plan..

Burrrrrr.... Tacka vet jag cash-game. Nu ska jag bara jaga fram lite näring och sedan ta en långsittning.

God Kväll...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skicka sajterna en slant så du slipper all stress & hjätesorg. I all välmening Even!

Marcus sa...

Ja det vore bättre... Fick kriga som bara den för att vinna igen turneringsinköpen