onsdag 10 juni 2009

Att spelet råttfällan var en sån turn-on...

...
Wickedchopspoker.com uppdaterar dagligen med videos och bilder från poker-vm i las vegas. Alltid med en bild på någon känd spelare in action på ett pokerbord. Men med suddigt fokus. Skärpan är istället riktad mot någon snygg tjej som står bakom bordet som åskådare. I kombination med väldigt fyndiga texter är det här en daglig källa till underhållning för en uppdateringstörstande pokernörd som mig själv.

Häromdagen dök den här bilden upp, och vackrare tjej får man leta länge efter. Vilken lycklig själ har äran att få ha henne hejandes på sig?


Rent spontant tänkte jag att hon borde "tillhöra" någon med tillräckligt med poletter för att försörja hennes förmodat dyra vanor. Kanske har hennes tidigare pojkvänner haft gott ställt, men hållt för hårt i pengarna, och att hon därför är på jakt efter en pokermiljonär som strör pengar omkring sig.

Men efter lite tankeverksamhet tror jag mig kommit på hur det ligger till. Tittar man noga syns det på henne att det är kluriga sällskaps- och brädspel som är hennes stora passion. Det är alltså mannen bakom de klassiska spelen, Dan Glimne, hon står och suktar efter. Det borde man förstått, att det är vid hans sida hon somnar in i Las Vegas-natten.

2 kommentarer:

Anrik sa...

Måste vara lätt att börja tänka med fel huvud när hon står bredvid.

Marcus sa...

Hehe ja... Eller börja tänka med fel plånbok.